`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Terminal 15L

  • Trespass Terminal 15L
  • Trespass Terminal 15L
  • Trespass Terminal 15L

Trespass Terminal 15L

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Trespass Terminal 15L

Ideelt for en dag ut på sykkelen, er Terminal hydration pack utformet for syklister som trenger å holde uthvilt og bære alt de trenger for dagen på dem. Med en 15 liters kapasitet og plass til å sette en vannblære, har denne ryggsekken fire lommer med glidelås, slik at du kan holde alt utstyret stuet pent.


Med en indre kule delen, vil du kunne få rask forfriskning på farten og holde noe mat du har med deg kjølt. Posen har en innebygd hjelm holderen som kaster bort når det ikke er nødvendig, og det er et hoftebelte for ekstra støtte. Stroppene er alle justerbare, så vil du kunne få en sikker passform som holder sekken stabil mens du er på farten.


Ferdig i svart og grått, er denne enkle ryggsekk kompakt og lett, perfekt for syklister. I tillegg, når parret med en hydration blæren, vil du være i stand til å hydrat på farten uten å måtte stoppe, ideelt hvis du er på vanskelige skogsløyper.Spesifikasjoner:


Hydration ryggsekk

Kapasitet 15 liter

vann blære tilgang

4 x zippet avdelinger

Sammenleggbar hjelm Holder

Valg midje stropper

Indre kult seksjon

45 x 20 x 15

Stoffkvalitet: HD 600D / EU Standard PVC


Ønsker du mer sykkel produkter fra merket Trespass? Hos bikeinn, din nett sykkel butikk har du til din disposisjon et stort antall sykkel produkter relatert til Trespass Terminal 15L. Akurat nå er Trespass Terminal 15L på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av sykkel utstyr med stor vekt på detaljer.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk