`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tubolito

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Produktbeskrivelse Tubolito S-Tubo MTB

Den ultralette, ekstra holdbare sykkelrøret.

I lang tid har innertubben blitt oversett i sykkelindustrien. Vi vil endre det. Vår visjon: Den perfekte innertube gaten, stien eller byen utviklet for optimal sykling opplevelse.

Lett

2/3 lettere enn et standardrør

Hvert gram teller, når det er opp til sykling moro. Enda mer hvis du reduserer rotasjonsvekten.

Tubolito tilbyr en enkel og oppnåelig vektinnstilling.

Vi kan tilby denne løsningen, da vi kombinerer et nytt materiale med en selvutviklet produksjonsteknologi. Ved å bruke denne teknologien kan vi bygge en innertube som veier bare 45 gram på vårt S Tubo-produkt

Vanskelig

2 ganger sterkere enn standardrør

Lighter og mer robust. Vi gjør det umulige mulig.

Vi kan løse denne motsetningen ved å bruke et nytt konsept:

Vi produserer Innertube med en termoplastisk elastomer, kalt TPU. Denne gruppen av materialer er kjent for sin holdbarhet og gode dempningsegenskaper. Det har allerede erstattet mange gummiprodukter i bilindustrien og pharma-industrien.

Det var vårt mål å forvandle de gode materialegenskapene til et fremragende sykkelprodukt. Vi oppnådde det ved å redusere antall kontaktområder og holdt sømene til et minimum.

Utviklet og produsert i Europa

Tubolito innerrør er produsert i Europa, og alle monteringsdeler er hentet i Europa. Dette har noen store fordeler. Vi kan opprettholde meget høye kvalitetsstandarder. Vi kan realisere raske innovasjoner ved å ha en kort tilbakemelding mellom utviklings- og produksjonssted. Vi kan opprettholde bærekraft gjennom til korte transportruter.

S tubo MTB

Selv lettere, enda mer kompakt, ideell som et reservørrør: S Tubo MTB produktlinjen ble utviklet for å ha en minimal mulig emballasjestørrelse. Med en avtagbar ventilstamme har rørene en størrelse på Ø 3,5 cm x 5 cm høyde når de er pakket. Punktmotstanden er den samme som med standard butylgummi rør med en vekt på bare 45 g (for 29).

Diameter: 29 "

Vekt: 45 g

Dekkbredde: I, 8 2,4

Ventil: 42 mm


Ønsker du og kjøpe Tubolito S-Tubo MTB? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Innerør hos nett sykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste sykkel produkter, som er tilpasset dine behov på bikeinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Felger og dekk tilbud.

Spesifikasjoner Tubolito S-Tubo MTB

Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (14)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Så liten og lett, gjør lagring av reservedeler så mye bedre.

-

Disse er helt bittesmå og super lette. De gjør det enklere å lagre reservedeler på sykkelen. Jeg kan oppbevare to rør, et multiverktøy og CO2 i en veldig liten pose, og det hele holder seg på sykkelen.

Alt er gyldig

-

Vektøkning på 120 g / hjul sammenlignet med det originale røret, det er verdt det for 25 euro. Meget kompakt produkt som lett finner sin plass i en lomme eller i en pose. Parker mot all ventilen og tilkoblingen litt skjør, for å stramme regelmessig for hånd for å forhindre lekkasjer.

Super, super, super liten og super, super, super lett

-

Det er et pass, det passer hvor som helst, i mangel av å prøve er det en stokk

Super, super, super liten og super, super, super lett

-

I mangel av å prøve rørkameraet er det et lite pass, passer hvor som helst

Anbefalelses

-

Jeg har nylig skaffet meg disse kameraene, og selv om jeg allerede hadde brukt Foss, ble jeg overrasket når jeg tok disse etter vekt. De er veldig lette, anbefales på det sterkeste hvis du ikke vil tubelize og redusere vekten som forbedrer sykkelen din mest, den som ruller ... Jeg har laget en til å bære den i vesken, under salen og det ser ut til at jeg ikke har noe. Veldig enkelt å plassere og sette sammen. Ah, mine er 27, 5.

Minikamera

-

Mini butylenkammer som opptar veldig lite plass og superlys sammenlignet med et normalt. Den kommer med ventil, howitzer og nøkkel til montering av sistnevnte. Den kan bæres i lommen.

Turbolito rør

-

Prøver disse rørene for første gang, og så langt så bra. Utrolig lite (bilder gjør dem ikke rettferdighet) Veide bare 39g på min skala og mitt gamle standardrør var 332g så enorm vektbesparende. Jeg vil være interessert i å se hvordan de holder på når jeg har lagt noen kilometer til.

Super lys og kompakt

-

Utrolig lett og kompakt i forhold til et normalt rør. Jeg har ikke brukt den ennå, men kan ikke kommentere det, men kjøpte den fordi den har plass og vektbesparelse som nødbackup.

Utmerket kamera

-

Opptar og veier veldig lite, godt produkt

Sparekamera

-

Veldig lett og lite, perfekt som livvakt i tilfelle en punktering

Utrolig liten og lys

-

Omtrent en fjerdedel av størrelsen på mitt vanlige 27,5 rør og en brøkdel av vekten. Passer bra og ekte lavprofil tapet til sykkelrammen min

Utrolig lyse og små

-

Jeg tar de tubeliserte hjulene og jeg kjøpte den for å overføre i nødstilfeller. For dette formål, på grunn av sin reduserte vekt og størrelse, er den optimal. Jeg har ikke samlet det ennå, men jeg forestiller meg at dens oppførsel vil være helt normal.

Utrolig lett og forgjengelig

-

Jeg tar de tubeliserte hjulene og jeg kjøpte den for å ta i nødstilfeller. Til dette formål er det optimalt på grunn av sin reduserte vekt og størrelse, nesten en tredjedel av et normalt kamera. Jeg har ikke prøvd eller montert den enda, selv om jeg antar at det i dette aspektet oppfører seg normalt.

Tubolito

-

Veldig bra!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk