`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tubolito

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Produktbeskrivelse Tubolito S-Tubo MTB

Den ultralette, ekstra holdbare sykkelrøret.

I lang tid har innertubben blitt oversett i sykkelindustrien. Vi vil endre det. Vår visjon: Den perfekte innertube gaten, stien eller byen utviklet for optimal sykling opplevelse.

Lett

2/3 lettere enn et standardrør

Hvert gram teller, når det er opp til sykling moro. Enda mer hvis du reduserer rotasjonsvekten.

Tubolito tilbyr en enkel og oppnåelig vektinnstilling.

Vi kan tilby denne løsningen, da vi kombinerer et nytt materiale med en selvutviklet produksjonsteknologi. Ved å bruke denne teknologien kan vi bygge en innertube som veier bare 45 gram på vårt S Tubo-produkt

Vanskelig

2 ganger sterkere enn standardrør

Lighter og mer robust. Vi gjør det umulige mulig.

Vi kan løse denne motsetningen ved å bruke et nytt konsept:

Vi produserer Innertube med en termoplastisk elastomer, kalt TPU. Denne gruppen av materialer er kjent for sin holdbarhet og gode dempningsegenskaper. Det har allerede erstattet mange gummiprodukter i bilindustrien og pharma-industrien.

Det var vårt mål å forvandle de gode materialegenskapene til et fremragende sykkelprodukt. Vi oppnådde det ved å redusere antall kontaktområder og holdt sømene til et minimum.

Utviklet og produsert i Europa

Tubolito innerrør er produsert i Europa, og alle monteringsdeler er hentet i Europa. Dette har noen store fordeler. Vi kan opprettholde meget høye kvalitetsstandarder. Vi kan realisere raske innovasjoner ved å ha en kort tilbakemelding mellom utviklings- og produksjonssted. Vi kan opprettholde bærekraft gjennom til korte transportruter.

S tubo MTB

Selv lettere, enda mer kompakt, ideell som et reservørrør: S Tubo MTB produktlinjen ble utviklet for å ha en minimal mulig emballasjestørrelse. Med en avtagbar ventilstamme har rørene en størrelse på Ø 3,5 cm x 5 cm høyde når de er pakket. Punktmotstanden er den samme som med standard butylgummi rør med en vekt på bare 45 g (for 29).

Diameter: 29 "

Vekt: 45 g

Dekkbredde: I, 8 2,4

Ventil: 42 mm


Elsker du sykkel? Få din Tubolito S-Tubo MTB og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Tubolito gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Felger og dekk for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive sykkel modellene mulig har de fleste av våre Innerør artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Tubolito S-Tubo MTB

Produkttype
Hjuldiameter
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (33)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Det sparer deg for vekt og plass. det ser veldig bra ut

-

Jeg har den som en reserve i bommesekken, i tilfelle jeg får en for stor punktering eller kuttet på dekselet, siden jeg går uten kameraer og tetter væske. Det tar vekt og sparer plass. Jeg håper jeg aldri trenger å bruke det.

Veldig hyggelig

-

Superlight, veldig goog!

Luca.riccomi63@gmail.com

-

Med et normalt kamera var det ingenting i ryggsekken min under salen, og nå har jeg god plass ...... Det tar ikke opp noe. Vellykket kjøp

Vis!

-

Jeg bruker det ikke som et permanent kamera for å gi min mening om holdbarhet, men som sikkerhetskamera er det perfekt! Lett og kompakt!

Tubolito s mtb 29.

-

Fantastiske lette rør, perfekt montert i 29in-rimet, pumpet opp røret litt og dyttet det brettbare 29 x 1,8 dekket på bye-hånd (ikke behov for dekkspaker). Jeg la merke til at de nye rørene gir en jevnere tur, dekk ser ut til å suge opp de små støtene litt bedre enn når de er utstyrt med de gamle gummirørene.

Tubolito s-tubo mtb

-

alt ok

Tubolito s

-

Så utrolig liten og lett!

Tubolito s

-

Så utrolig liten og lett!

Tubolito

-

Disse er enda mindre og lettere enn jeg forestilte meg. Kjøpte dem først og fremst for å ta med seg reservedeler som jeg er satt opp rørløs. Kan ikke tro hvor mye plass og vekt de sparte på et normalt 29 "rør. Ønsket bare at et vanlig oppdateringssett fungerte på dem, men jeg forstår hvorfor det ikke vil. Husk bare å hente Tubolito lappesett hvis du går med disse.

Ekspertvitne

-

Jeg pleide å komme til de vanlige 29 "kameler, som alltid var i stand til å sammenligne de pneumatiske pneumatiske rørene uten sammenligningspunkt med hensyn til størrelsen de opptar.

Perfekt

-

Liten og suoer kigero, ideell å ta med reserve i mrb.

Perfekt!

-

Stor ytelse med minimum vekt

Liten og lett

-

Jeg kjøpte den for å bære den i verktøyposen, og på grunn av sin størrelse og letthet, flott ... Jeg håper den vil holde punktering ....

Liten og lett

-

Superlett, og Super liten ... Jeg kjøpte den for å bære den i verktøyposen, flott ... Jeg håper den holder punktering ...

Tubolito reservedeler

-

Bare brukt disse som reservedeler for et rørløst system på en bikepacking-turne. Stor trygghet i en liten og lett pakke!

Tubolito reservedeler

-

Utmerket lett og plassbesparende reserverør for slangeløst system på selvstøttet bikepacking-tur!

Tubolito s mtb 29.

-

Perfekt !!! Jeg bruker det på enduro sammen med beskytteren Tannus Armor ... og helt perfekt, det sprenger ikke det som var min bekymring.

Så liten og lett, gjør lagring av reservedeler så mye bedre.

-

Disse er helt bittesmå og super lette. De gjør det enklere å lagre reservedeler på sykkelen. Jeg kan oppbevare to rør, et multiverktøy og CO2 i en veldig liten pose, og det hele holder seg på sykkelen.

Alt er gyldig

-

Vektøkning på 120 g / hjul sammenlignet med det originale røret, det er verdt det for 25 euro. Meget kompakt produkt som lett finner sin plass i en lomme eller i en pose. Parker mot all ventilen og tilkoblingen litt skjør, for å stramme regelmessig for hånd for å forhindre lekkasjer.

Super liten

-

Super lite og lett kamera, ideelt for å frakte hvor som helst. Sterkt anbefalt.

Tubolito

-

Veldig bra! Det har ingenting og stor vekt!

Super, super, super liten og super, super, super lett

-

Det er et pass, det passer hvor som helst, i mangel av å prøve er det en stokk

Super, super, super liten og super, super, super lett

-

I mangel av å prøve rørkameraet er det et lite pass, passer hvor som helst

Anbefalelses

-

Jeg har nylig skaffet meg disse kameraene, og selv om jeg allerede hadde brukt Foss, ble jeg overrasket når jeg tok disse etter vekt. De er veldig lette, anbefales på det sterkeste hvis du ikke vil tubelize og redusere vekten som forbedrer sykkelen din mest, den som ruller ... Jeg har laget en til å bære den i vesken, under salen og det ser ut til at jeg ikke har noe. Veldig enkelt å plassere og sette sammen. Ah, mine er 27, 5.

Minikamera

-

Mini butylenkammer som opptar veldig lite plass og superlys sammenlignet med et normalt. Den kommer med ventil, howitzer og nøkkel til montering av sistnevnte. Den kan bæres i lommen.

Turbolito rør

-

Prøver disse rørene for første gang, og så langt så bra. Utrolig lite (bilder gjør dem ikke rettferdighet) Veide bare 39g på min skala og mitt gamle standardrør var 332g så enorm vektbesparende. Jeg vil være interessert i å se hvordan de holder på når jeg har lagt noen kilometer til.

Super lys og kompakt

-

Utrolig lett og kompakt i forhold til et normalt rør. Jeg har ikke brukt den ennå, men kan ikke kommentere det, men kjøpte den fordi den har plass og vektbesparelse som nødbackup.

Utmerket kamera

-

Opptar og veier veldig lite, godt produkt

Sparekamera

-

Veldig lett og lite, perfekt som livvakt i tilfelle en punktering

Utrolig liten og lys

-

Omtrent en fjerdedel av størrelsen på mitt vanlige 27,5 rør og en brøkdel av vekten. Passer bra og ekte lavprofil tapet til sykkelrammen min

Utrolig lyse og små

-

Jeg tar de tubeliserte hjulene og jeg kjøpte den for å overføre i nødstilfeller. For dette formål, på grunn av sin reduserte vekt og størrelse, er den optimal. Jeg har ikke samlet det ennå, men jeg forestiller meg at dens oppførsel vil være helt normal.

Utrolig lett og forgjengelig

-

Jeg tar de tubeliserte hjulene og jeg kjøpte den for å ta i nødstilfeller. Til dette formål er det optimalt på grunn av sin reduserte vekt og størrelse, nesten en tredjedel av et normalt kamera. Jeg har ikke prøvd eller montert den enda, selv om jeg antar at det i dette aspektet oppfører seg normalt.

Tubolito

-

Veldig bra!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk