`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tubolito

Tubolito Tubo Fix Kit

Tubolito Tubo Fix Kit

  • Tubolito Tubo Fix Kit
  • Tubolito Tubo Fix Kit
  • Tubolito Tubo Fix Kit

Tubolito Tubo Fix Kit

Produktbeskrivelse Tubolito Tubo Fix Kit

Especialmente desarrollado para reparar todos los productos Tubolito. Fargelegg, selvfølgelig El Flix Kit med 5 pariser og 5 stk. Med alkohol.

Tubolito Tubo Fix Kit er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Tubolito Tubo Fix Kit har den offensielle garanten av merket Tubolito. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Felger og dekk katalog og Reparasjon kategori.

Spesifikasjoner Tubolito Tubo Fix Kit

Produkttype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (7)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jeg håper jeg ikke trenger å bruke dem på en stund i det minste

-

Jeg har delt flere Tubolito-kameraer for første gang, og det virker viktig å kjøpe lappene samtidig. La oss se om det er flaks med kameraene, og de feiler ikke (jeg har montert dem med Schwalbe Supreme, så jeg håper ikke å punktere i en lang sesong), og hvis de feiler, får vi se hvordan lappene fungerer, noe som også hjelper til med å lette vekten.

5 lapper til € 3 er dyre sammenlignet med andre lapper

-

Men de er verdt prisen på en ny tubolito før. Veldig tynn og lett og lett å ta på.

Prøvd

-

Jeg har kjøpt 2 pakker og brukt 1 lapp. Resultatet er som forventet for små punkteringer og eksklusivt for Tubolite-kameraer.

Spesifikt produkt for tubolittkameraer

-

Jeg vet ikke om det kan brukes med butyl- eller latexkamre, men det jeg anser som viktig å fremheve er at det er de KUNSTE lappene som vil fungere med tubolitkamre. Fra sykkelens side har jeg ikke hatt noe problem angående forsendelsen.

Obligatorisk hvis du kjøper kameraet

-

Liten pakke med spesifikke parchiser for tubolito kameraer

Dedikert patch

-

Det er en dedikert punkterings reparasjons patch. Den som ble avfettet ble også vedlagt. Jeg er ikke punktert ennå, så jeg kan ikke evaluere produktet.

Produkt

-

Utmerket. Veldig bra. Levering i tide. Jeg anbefaler

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk