`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tubolito

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Produktbeskrivelse Tubolito Tubo MTB

Den ultralette, ekstra holdbare sykkelrøret.

I lang tid har innertubben blitt oversett i sykkelindustrien. Vi vil endre det. Vår visjon: Den perfekte innertube gaten, stien eller byen utviklet for optimal sykling opplevelse.

Lett

2/3 lettere enn et standardrør

Hvert gram teller, når det er opp til sykling moro. Enda mer hvis du reduserer rotasjonsvekten.

Tubolito tilbyr en enkel og oppnåelig vektinnstilling.

Vi kan tilby denne løsningen, da vi kombinerer et nytt materiale med en selvutviklet produksjonsteknologi. Ved å bruke denne teknologien kan vi bygge en innertube som veier bare 45 gram på vårt S Tubo-produkt

Vanskelig

2 ganger sterkere enn standardrør

Lighter og mer robust. Vi gjør det umulige mulig.

Vi kan løse denne motsetningen ved å bruke et nytt konsept:

Vi produserer Innertube med en termoplastisk elastomer, kalt TPU. Denne gruppen av materialer er kjent for sin holdbarhet og gode dempningsegenskaper. Det har allerede erstattet mange gummiprodukter i bilindustrien og pharma-industrien.

Det var vårt mål å forvandle de gode materialegenskapene til et fremragende sykkelprodukt. Vi oppnådde det ved å redusere antall kontaktområder og holdt sømene til et minimum.

Utviklet og produsert i Europa

Tubolito innerrør er produsert i Europa, og alle monteringsdeler er hentet i Europa. Dette har noen store fordeler. Vi kan opprettholde meget høye kvalitetsstandarder. Vi kan realisere raske innovasjoner ved å ha en kort tilbakemelding mellom utviklings- og produksjonssted. Vi kan opprettholde bærekraft gjennom til korte transportruter.

Tubo MTB

For 29er dekk kan mer enn 100g per hjul lagres i forhold til standard butylrør og nesten dobbelt så mye plass når de er pakket. Ridesikkerheten er dobbelt så høy som for standardrør og gir maksimal beskyttelse mot en sammenbrudd. Samlingen er like behagelig som med butylprodukter. Tubolito rør er også et lett alternativ for tubeless ryttere.

Diameter: 29 "

Vekt: 85 g

Dekkbredde: I, 8 2,4

Ventil: 42 mm


Er du interessert i Tubolito Tubo MTB? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Tubolito Tubo MTB. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Felger og dekk artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Tubolito Tubo MTB

Hjuldiameter
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (17)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Disse er lette ...

-

kjøpte disse for å prøve å simulere et rørfritt 650b hjul / dekk, jeg kjørte tubeless med Compass / RH 650bx42 EL dekk med Stans fugemasse. Det fungerte bra, men jeg forlot tetningsmasse om lenge, omtrent 11 måneder. Tetningsmasse hadde tørket på kadaveret og var vanskelig å fjerne, det var veldig lite væske igjen for å forsegle en flat. Det spesielle dekkkadaveret er porøst som akselererer tørking av tetningsmasse. Tubolito-rørene virker som et godt alternativ til fugemasse, litt tyngre enn væsken, og 20% lettere enn til og med Schwalbes SV-14A lettvektig butylrør. Jeg har bare kjørt dem rundt 50 mil, så det er ingen langsiktige resultater ennå. De ser ut til å føle seg stivere enn butylrør eller rørløs. Jeg eksperimenterer med mindre dekktrykk for å gjøre det mer behagelig. Foreløpig vil jeg si at disse er dyre for et indre rør til og med på disse lavprissidene, de kjører heller ikke like komfortable med samme trykk, men de er lette og godt laget.

Tilfredshet

-

Kompatibelt produkt og levert raskt

God pris

-

Jeg ville betale 35, men takket være Bike INNs gode tilbud sparte jeg penger.

Flott produkt

-

Kameraet er veldig bra, lett og lett å bære, men jeg kunne ikke gjøre testene av holdbarhet og punkteringsmotstand.

Tubolitt-rør

-

Kamera veldig lett og tar liten plass. La oss nå se på din oppførsel på bakken.

Tubolito

-

Dyrt, men det er veldig praktisk å rydde opp

Lett og lite rør

-

Det praktiske med systemet er det grunnleggende poenget. I tillegg til å være lett og lite å bære i posen, er røret lett å lappes og supertøft. Så langt hadde jeg ingen problemer. Anbefaler på det sterkeste.

Tubolito-rør

-

Jeg installerte 2 Tubolito-rør i sykkelen. Forskjellen merkes umiddelbart. Hjul så lette som en fjær. Gamle rør veide sammen 2x250 g = 500 g!, Og nye (Tubolito) 2x85 = 170 g. Meget godt alternativ til TUBELESS SYSTEM. Nå tar det tid å vurdere holdbarheten.

Tubolito tubo mtb

-

Bra alternativ for nødssituasjoner. Ikke for lang kjøretur. Utmerket vekt å bære i ryggsekken.

Coment

-

UTMERKET PRODUKT, JEG HAR IKKE ALLE MONTERET

Lys

-

Både karet til spyd, lett, lite og gir mer plass til andre verktøy

Utsikt

-

Veldig bra kamera med høy ytelse.

Dyrt men lite

-

For dyrt å være et enkelt sykkelkamera, men på grunn av sin lille størrelse, ideell til å bære den ekstra i verktøybåten

Godt produkt

-

Jeg har ikke hatt muligheten til å teste det enda. Men på grunn av sin størrelse og vekt er det et utmerket produkt. Bare trenger å teste deres holdbarhet

Om meg

-

utmerket produkt, nyhet for meg her i Brasil. Levering i tide. Anbefale.

Lett men skjøre

-

60 km 2 punkteringer! svært lyse rom (82g i 29), men a priori skjøre. å følge .............

Flott produkt

-

Dette røret er det beste jeg noensinne har brukt. Ekstremt lett og slitesterkt. Anbefale!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk