`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tubolito

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Produktbeskrivelse Tubolito Tubo Road 42 mm

Den ultralette, ekstra holdbare sykkelrøret.

I lang tid har innertubben blitt oversett i sykkelindustrien. Vi vil endre det. Vår visjon: Den perfekte innertube gaten, stien eller byen utviklet for optimal sykling opplevelse.

Lett

2/3 lettere enn et standardrør

Hvert gram teller, når det er opp til sykling moro. Enda mer hvis du reduserer rotasjonsvekten.

Tubolito tilbyr en enkel og oppnåelig vektinnstilling.

Vi kan tilby denne løsningen, da vi kombinerer et nytt materiale med en selvutviklet produksjonsteknologi. Ved å bruke denne teknologien kan vi bygge en innertube som veier bare 45 gram på vårt S Tubo-produkt

Vanskelig

2 ganger sterkere enn standardrør

Lighter og mer robust. Vi gjør det umulige mulig.

Vi kan løse denne motsetningen ved å bruke et nytt konsept:

Vi produserer Innertube med en termoplastisk elastomer, kalt TPU. Denne gruppen av materialer er kjent for sin holdbarhet og gode dempningsegenskaper. Det har allerede erstattet mange gummiprodukter i bilindustrien og pharma-industrien.

Det var vårt mål å forvandle de gode materialegenskapene til et fremragende sykkelprodukt. Vi oppnådde det ved å redusere antall kontaktområder og holdt sømene til et minimum.

Utviklet og produsert i Europa

Tubolito innerrør er produsert i Europa, og alle monteringsdeler er hentet i Europa. Dette har noen store fordeler. Vi kan opprettholde meget høye kvalitetsstandarder. Vi kan realisere raske innovasjoner ved å ha en kort tilbakemelding mellom utviklings- og produksjonssted. Vi kan opprettholde bærekraft gjennom til korte transportruter.

Tubo Road

Super Lightweight med bare 38g Tubo ROAD 700C tilbyr 70g vekt lagret i forhold til et standardrør som kan være avgjørende når det kommer ned til ledningen. Passer til skive- og kantbremser, tilgjengelig med 42 mm og 60 mm SV ventiler.

Diameter: 700C

Vekt: 38 g

Dekkbredde: 18 28 mm

Ventil: 42 mm


Tubolito Tubo Road 42 mm er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Tubolito Tubo Road 42 mm fra din nett sykkel butikk bikeinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos bikeinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av sykkel utstyr fra merket Tubolito.

Spesifikasjoner Tubolito Tubo Road 42 mm

Valve type
Hjuldiameter
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (27)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Pålitelig alternativ

-

Dette er andre gang du kjøper dette kameraet. De er et utmerket alternativ hvis du vil lette rotasjonsvekten, og selvfølgelig er de tryggere når det gjelder punkteringer enn latex ... Jeg har observert at lufttapet ligner butylkammeret. Jeg har ikke måttet være mer, og heller ikke mindre bevisst enn jeg vanligvis var før. I en av dem oppdaget jeg et lite tap. Jeg visste ikke at ventilen er montert på stammen med lim. Hvis den misbrukes ved å klemme på ventilkjernen, forverres ventiltetningen hver gang den åpnes og lukkes (som jeg gjorde). Løsning ... slutte å tre inn ventilen til den stopper.

Tubolito kameraer

-

Lett og tåler press godt, anbefalt kjøp

Tubolito

-

Veldig lett, godt alternativ for å redusere vekten og økonomisk når du ruller, du føler noe mer, rullingen eller ruheten vil være et spørsmål om å bli vant til eller blåse opp mer eller mindre

Veldig lett, ikke testet

-

Kjøpt for å ta for reparasjon, så ennå ikke testet. Stor fordel når det gjelder vekt og liten plass som dette kammeret tar i reparasjonssettet. Spørsmål om soliditet, spesielt rundt ventilen. Produktet er litt dyrt.

Tubolito

-

Vel, veldig dårlig opplevelse .. Fordi jeg ikke engang har en halvtime, og jeg spiker ... Veldig dyrt og 20 minutter alene på veien

Evaluering

-

Veldig lett og tar ikke plass i jerseylommen eller verktøyposen

Mindre roterende masse og mindre vekt til svært lave kostnader

-

Alle vekt- og RR-fordelene med latex med mindre bryderi rundt. I tillegg er de appelsin-oransje, som må være verdt noen få bonuswatt.

Tubolith kamre

-

Veldig lett rør, god vektbesparelse på hjul.

Tubolito

-

Ekstremt lett, utmerket oppgradering!

Stor oppgradering

-

disse rørene er en av de beste oppgraderingene du kan gjøre på sykkelen din. de er en av de billigste måtene å slippe ned, vekt på sykkelen, rullemotstanden er fantastisk (mye bedre enn butylrør og rett bak rørløse og latexrør, har studier vist), lappesettet er lite, enkelt og effektivt . de holder luft i lange perioder, og reserverøret tar veldig liten plass i sadelvesken. Jeg kjører disse rørene på alle syklene mine som ikke er rørløse, og Bikeinn er stedet å kjøpe dem fra prismessig.

Uten tvil

-

De er uten tvil et kamerapass, veldig lette, noe myke, men det kan ikke ha alt.

Tubolito dekk verdt å vurdere

-

Enestående verdi for "vektveier". 100 til 150 gram roterende vektreduksjon (avhenger av dekkstørrelse) fra å erstatte butylrør med Tubolitos !! Tubolitos representerer den første betydelige forbedringen av indre rør de siste 40 årene og er vel verdt premiumprisen. Tubolito Co. står bak deres produkt og gir utmerket kundestøtte - de erstattet et rør uten lading som mislyktes som et resultat av en feilplassert felglist. Jeg har brukt Tubolitos siden september, og er generelt veldig fornøyd .. En flat led på grunn av lite glassskår - men røret var veldig enkelt å lappe med Tubolito-reparasjonssettet. og er fortsatt i bruk etter 4 måneder. Husk at dekkoppblåsende dekkforseglingsprodukter som brukes til veisidesleiligheter ikke vil fungere på Tubolitos (de jobber med et produkt.) Hvis du får et flatt dekk på tur, må du være forberedt på å skifte ut det flate røret eller lappe det (ikke alltid lett hvis du sykler om natten eller i et urbant miljø.) Viktig tips: For 28mm veildekk, bruk større 30mm til 47mm størrelse Tubolitos for bedre punkteringsmotstand. 18 til 28 mm rør kan være strukket for tynne.

Perfekt pleie og gjenstand i påvente av bevis

-

Når jeg hadde bestilt, tok det ikke lang tid før den kom og alt var perfekt. Om produktet jeg allerede har installert, for øyeblikket kan jeg bare si at det er veldig enkelt å montere og at det veide 40,6 g i en skala. Angående pålitelighet og holdbarhet kan jeg ikke kommentere for øyeblikket fordi jeg ikke har rullet med det nok ennå.

Tubolito indre rør

-

Veldig lite som annonsert. Likevel for å prøve dem ut - håper de varer i tropiske klima

Ble lettere

-

Det er lettere og mer behagelig å sykle. De beste!

Tubolith kamre

-

Jeg har ennå ikke klart å teste dem på grunn av innesperring, men jeg har blitt veiledet av bekjente som bruker dem på en veldig positiv måte. Angående levering, bedre og raskere umulig.

Tubolith kamre

-

Jeg har fremdeles klart å bevise det på grunn av innesperringen vi lider. Jeg håper å gjøre det snart. Hvis jeg har anskaffet dem, skyldes det at jeg allerede hadde positive referanser om fordelene deres gjennom andre mennesker. Håper som du ønsker. Når det gjelder kjøp og mottatt tid, uslåelig.

Min rørløse vei

-

Jeg har kjørt tubeless på landeveissykkelen min i mange år. Jeg måtte endelig legge til et rør når jeg flatt, hva rotet. Så på min nye landeveissykkel bestemte jeg meg for å hoppe over tubeless og bruke Tubolito-rør i stedet. De ruller godt, og ved å hoppe over slangeløse ferdige dekk og fugemasse sparte jeg vekt.

Overrask

-

For meg har det vært en oppdagelse som har gjort at jeg har følt meg bra. Redusert vekt, fastholdelse av lufttrykk mer enn riktig og estetisk ... nysgjerrig ... For øyeblikket har jeg ikke punktert, men anskaffelsen av produktet tvinger deg til å kjøpe deres spesifikke lapper, noe som personlig ikke har betydd noe for meg i det hele tatt. Før du monterer dem (det var veldig enkelt for meg) må du lese produsentens instruksjoner fordi det er noen detaljer som er viktig å vite. Litt dyrt, men absolutt verdt det.

Utrolig materiale

-

De er en god vektbesparelse på sykkelens hjul til en akseptabel pris. Anbefalt.

Flott og veldig lett.

-

Flott rør, veldig lett, bare 40g, så det er mye lettere enn andre rør, og vi lurer på om det vil være verdt det rørløse.

Tubolito-rør er superlette

-

Tubolito-merkevaresupport er flott! Hadde en mangelfull ventil, og de erstattet den uten spørsmål.

Veldig bra

-

Veldig lett, 38-40g som sagt. Det mister veldig lite luft over tid. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Verdt å endre

-

Ved ganske enkelt å bytte til dette røret, kan den ytre omkretsen til skjulthjulet reduseres med omtrent 50 g sammenlignet med det konvensjonelle, så det ikke blir tap av effektivitet.

Veldig lett

-

Først av alt, imponert av lysheten. Jeg nølte lenge siden jeg var bekymret for varmebestandigheten til den lange bremsing nedoverbakken, men jeg tok endelig turen etter videoen Tubulito-testen.

Godt produkt

-

godt innerrør, veldig lett.

God

-

Først av alt ble jeg overrasket over lysheten. Det ser ut til at dette er så jeg trodde det var bra. Men når jeg prøver å montere det, føler jeg lyshet (spesielt forhjulene). Det er mindre luftlekkasje enn butyl, og det er trygt å bruke tykkelsesbremsene i nedoverbakke med en god følelse av å klatre i hælen. Jeg tror jeg var i stand til å handle godt. Levering ser ut til å være sikker og pålitelig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk