`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Tubolito

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm
  • Tubolito Tubo Road 42 mm

Tubolito Tubo Road 42 mm

Produktbeskrivelse Tubolito Tubo Road 42 mm

Den ultralette, ekstra holdbare sykkelrøret.

I lang tid har innertubben blitt oversett i sykkelindustrien. Vi vil endre det. Vår visjon: Den perfekte innertube gaten, stien eller byen utviklet for optimal sykling opplevelse.

Lett

2/3 lettere enn et standardrør

Hvert gram teller, når det er opp til sykling moro. Enda mer hvis du reduserer rotasjonsvekten.

Tubolito tilbyr en enkel og oppnåelig vektinnstilling.

Vi kan tilby denne løsningen, da vi kombinerer et nytt materiale med en selvutviklet produksjonsteknologi. Ved å bruke denne teknologien kan vi bygge en innertube som veier bare 45 gram på vårt S Tubo-produkt

Vanskelig

2 ganger sterkere enn standardrør

Lighter og mer robust. Vi gjør det umulige mulig.

Vi kan løse denne motsetningen ved å bruke et nytt konsept:

Vi produserer Innertube med en termoplastisk elastomer, kalt TPU. Denne gruppen av materialer er kjent for sin holdbarhet og gode dempningsegenskaper. Det har allerede erstattet mange gummiprodukter i bilindustrien og pharma-industrien.

Det var vårt mål å forvandle de gode materialegenskapene til et fremragende sykkelprodukt. Vi oppnådde det ved å redusere antall kontaktområder og holdt sømene til et minimum.

Utviklet og produsert i Europa

Tubolito innerrør er produsert i Europa, og alle monteringsdeler er hentet i Europa. Dette har noen store fordeler. Vi kan opprettholde meget høye kvalitetsstandarder. Vi kan realisere raske innovasjoner ved å ha en kort tilbakemelding mellom utviklings- og produksjonssted. Vi kan opprettholde bærekraft gjennom til korte transportruter.

Tubo Road

Super Lightweight med bare 38g Tubo ROAD 700C tilbyr 70g vekt lagret i forhold til et standardrør som kan være avgjørende når det kommer ned til ledningen. Passer til skive- og kantbremser, tilgjengelig med 42 mm og 60 mm SV ventiler.

Diameter: 700C

Vekt: 38 g

Dekkbredde: 18 28 mm

Ventil: 42 mm


Bestill nå din Tubolito Tubo Road 42 mm og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Tubolito Tubo Road 42 mm, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Tubolito Tubo Road 42 mm på lager og prisen er 22.45 $. Med vårt utvalg av Innerør artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Tubolito Tubo Road 42 mm

Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (3)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig lett

-

Først av alt, imponert av lysheten. Jeg nølte lenge siden jeg var bekymret for varmebestandigheten til den lange bremsing nedoverbakken, men jeg tok endelig turen etter videoen Tubulito-testen.

Godt produkt

-

godt innerrør, veldig lett.

God

-

Først av alt ble jeg overrasket over lysheten. Det ser ut til at dette er så jeg trodde det var bra. Men når jeg prøver å montere det, føler jeg lyshet (spesielt forhjulene). Det er mindre luftlekkasje enn butyl, og det er trygt å bruke tykkelsesbremsene i nedoverbakke med en god følelse av å klatre i hælen. Jeg tror jeg var i stand til å handle godt. Levering ser ut til å være sikker og pålitelig.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk