`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Uvex

Uvex I-VO 3D

  • Uvex I-VO 3D
  • Uvex I-VO 3D
  • Uvex I-VO 3D

Uvex I-VO 3D

Produktbeskrivelse Uvex I-VO 3D

Enten på en motorsykkel eller terrengsykling - den monokrome uvex i vo 3D utmerker seg i alle situasjoner. Med IAS-systemet tilpasser den seg til å passe til hvilken som helst hodeomkrets. 24 ventilasjonsåpninger sikrer et kjølig hode.

Egenskaper:

BESKYTTELSE:

Inmould Technology // standarder: EN 1078

PASSE:

2 skallstørrelser // 3D IAS 3.0 // monomatisk // FAS-stropp

KOMFORT:

24 ventilasjonskanaler // grunnleggende pads // bugs netto // plug in LED (valgfritt) // flyttbart visir

spesifikasjoner:

52 - 57 cm

vekt 225 g


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

I tillegg Uvex i I-VO 3D kategorien Beskyttelse fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Hjelmer. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Uvex hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. Uvex er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Uvex I-VO 3D

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk