up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uvex

Uvex Mtb Hjelm Boss Race

plus
  • 360Uvex Mtb Hjelm Boss Race
  • Play videoUvex Mtb Hjelm Boss Race
  • Uvex Mtb Hjelm Boss Race

Uvex Mtb Hjelm Boss Race

Produktbeskrivelse Uvex Mtb Hjelm Boss Race

Høy ytelse. Den ekstremt lett uvex boss race cycling hjelm har blitt spesielt utviklet for syklister og mountainbikers. Den doble inmould hjelm gir en utmerket passform, høyde og bredde justering av Uvex IAS 3D fit system som garanterer en perfekt passform i alle situasjoner. En visir er valgfritt tilgjengelig.Funksjoner:


Beskyttelse:


Double Inmould Technology

Normer: EN 1078 / TÜV GS / CE


Fit:


2 shell størrelser

IAS 3D

monomatic

FAS stropp


Komfort:


19 ventilasjonskanaler

x fit pads

bug netto


IAS 3D:


IAS systemer med et blikk: Å ha den samme hodeomkrets garanterer ikke nødvendigvis at en hjelm kan gi maksimal sikkerhet og komfort. Avanserte koblingssystem gir den perfekte justering, i alle retninger, for å matche hver enkelt hode form.


x fit:


Utskiftbare liner: Interior som har vært signifikant påvirke en hjelm komfort. Alle våre pads absorbere fuktighet og er anti allergi. Borrelås tillate enkel fjerning for vask.


FAS:


Lett og praktisk: Fast Tilpasning System webbing kan være enkelt og kontinuerlig tilpasset din nøyaktige hodeform. Hjelmen sitter godt på hodet i alle situasjoner og webbing stropper er alltid i best posisjon.


monomatic:

Knappetrykk justering: Multi scenen og anatomisk formet: uvex sin monomatic komfort nedleggelse åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp, med bare én hånd. Hakestroppen alltid sitter perfekt.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Akkurat nå, Uvex Mtb Hjelm Boss Race er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Beskyttelse katalog og særlig i vår Hjelmer kategori. Vi har en rekke Hjelmer som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Uvex Mtb Hjelm Boss Race

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig bra og komfortabelt, det var synd å savne størrelsen

-

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up