up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uvex

Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

plus
  • 360Uvex Mtb Hjelm I-VO CC
  • Play videoUvex Mtb Hjelm I-VO CC
  • Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

Produktbeskrivelse Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

En nybegynner vennlig allrounder im matt finish. uvex jeg vo cc sykling hjelm utfører ypperlig i alle situasjoner, enten du sitte på en road sykkel eller ta til løypene. Finnes i to skall størrelser. Den praktiske Uvex IAS fit system gjør at uvex jeg vo cc for å bli tilpasset utstyrt til hver hodeform. Sykkelen hjelm er klar for Uvex triangel LED.Beskyttelse:

Inmould Technology

Normer: EN 1 078 / TÜV GS / CE / CPSC


Fit:

2 shell størrelser

IAS 3D

monomatic

FAS stropp


Komfort:

24 ventilasjonskanaler

grunnleggende pads

bug net

flyttbare visir xb390

oppgraderes med hjelm LEDTeknologier:


IAS 3D:

IAS systemer på et øyeblikk

Å ha samme hodeomkrets garanterer ikke nødvendigvis at en hjelm kan gi maksimal sikkerhet og komfort. Avanserte koblingssystem gir den perfekte justering i alle retninger, for å matche hver enkelt hodeform.


monomatic:

Knappetrykk justering

Multi scenen og anatomisk formet: Uvex sin monomatic komfort nedleggelse åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp, med bare én hånd. Hakestroppen alltid sitter perfekt.


FAS:

Enkelt og praktisk

Rask Tilpasning System webbing kan enkelt og kontinuerlig tilpasset din nøyaktige hode form. Hjelmen sitter godt på hodet i alle situasjoner og webbing stropper er alltid i best posisjon.


inmould teknologi:

Lett og stabil

EPS skum injiseres i en slagfast polykarbonat skall. Skaper en lett, svært stabil konstruksjon.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Uvex Mtb Hjelm I-VO CC er et produkt som samsvarer til den Hjelmer kategorien innen Beskyttelse utvalget på din sykkel butikken, bikeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av bikeinn. Hva er fordelene med Uvex Mtb Hjelm I-VO CC? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for sykkel.

Spesifikasjoner Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket

-

Høy kvalitet hjelm. Den har mange funksjoner som gjør det passer perfekt. Tyske kvalitet viser. Ikke nøl. Kvalitet til en god pris.

Beskyttelse og kvalitet

-

En eksepsjonell hjelm og lett passer for alle brukere. Passer for de som sykler for fritid og bryr seg om sikkerhet. Lys, luftig og behagelig. Utmerket valg.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up