up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uvex
360

Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

plus
  • 360Uvex Mtb Hjelm I-VO CC
  • Play videoUvex Mtb Hjelm I-VO CC
  • Uvex Mtb Hjelm I-VO CC
  • Uvex Mtb Hjelm I-VO CC
  • Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

Produktbeskrivelse Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

En nybegynner vennlig allrounder im matt finish. uvex jeg vo cc sykling hjelm utfører ypperlig i alle situasjoner, enten du sitte på en road sykkel eller ta til løypene. Finnes i to skall størrelser. Den praktiske Uvex IAS fit system gjør at uvex jeg vo cc for å bli tilpasset utstyrt til hver hodeform. Sykkelen hjelm er klar for Uvex triangel LED.Beskyttelse:

Inmould Technology

Normer: EN 1 078 / TÜV GS / CE / CPSC


Fit:

2 shell størrelser

IAS 3D

monomatic

FAS stropp


Komfort:

24 ventilasjonskanaler

grunnleggende pads

bug net

flyttbare visir xb390

oppgraderes med hjelm LEDTeknologier:


IAS 3D:

IAS systemer på et øyeblikk

Å ha samme hodeomkrets garanterer ikke nødvendigvis at en hjelm kan gi maksimal sikkerhet og komfort. Avanserte koblingssystem gir den perfekte justering i alle retninger, for å matche hver enkelt hodeform.


monomatic:

Knappetrykk justering

Multi scenen og anatomisk formet: Uvex sin monomatic komfort nedleggelse åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp, med bare én hånd. Hakestroppen alltid sitter perfekt.


FAS:

Enkelt og praktisk

Rask Tilpasning System webbing kan enkelt og kontinuerlig tilpasset din nøyaktige hode form. Hjelmen sitter godt på hodet i alle situasjoner og webbing stropper er alltid i best posisjon.


inmould teknologi:

Lett og stabil

EPS skum injiseres i en slagfast polykarbonat skall. Skaper en lett, svært stabil konstruksjon.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kjenner du alle de egenskaper som gjør Uvex Mtb Hjelm I-VO CC unik. Hvis du er interessert i Uvex Mtb Hjelm I-VO CC bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Hjelmer kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Uvex Mtb Hjelm I-VO CC

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Komfortabel og pen

-

Veldig god hjelm. Det tilpasser seg veldig godt til hodets form, så det er veldig behagelig. Den matte hvite fargen er veldig vakker.

Mange innstillingsalternativer - passer

-

veldig bra hjelm - mange justeringsmuligheter - passer også til smale hoder

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up