up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uvex

Uvex Mtb Hjelm I-VO

plus
  • 360Uvex Mtb Hjelm I-VO
  • Play videoUvex Mtb Hjelm I-VO
  • Uvex Mtb Hjelm I-VO

Uvex Mtb Hjelm I-VO

Produktbeskrivelse Uvex Mtb Hjelm I-VO

En nybegynner vennlig allrounder. uvex i vo sykkelhjelm utfører ypperlig i alle situasjoner, enten du kjører på en sykkel eller tar deg til stiene. Tilgjengelig i to skallstørrelser. Det praktiske uvex IAS-passformet og Monomatic-systemet i sykkelhjelmen gjør at uvexen i Vo kan tilpasses til alle hodeformer.

Egenskaper:

Beskyttelse:

Inmould Technology

Normer: EN 1078 / TÜV GS / CE / CPSC

Tilpass:

IAS

Monomatic

FAS-stropp

Komfort:

24 ventilasjonskanaler

Grunnleggende pads

Feilnett

Fjernbar visor xb390

Oppgraderbar med hjelm LED

FAS:

Enkel og praktisk: Fast Adapting System-bånd kan enkelt og kontinuerlig tilpasses din eksakte hodeform. Hjelmen holder seg trygt på hodet i alle situasjoner, og båndremmen er alltid i beste posisjon.

monomatic:

Justering av knappetrykk: Flerfaset og anatomisk formet: Uvexs monomatiske komfortlukking åpnes og lukkes med et trykk på en knapp med bare en hånd. Haken stroppen sitter alltid perfekt.

IAS:

IAS-systemer på et øyeblikk: Å ha samme hodetomkrets garanterer ikke nødvendigvis at en hjelm kan gi maksimal sikkerhet og komfort. Avansert pasningssystem gir den perfekte justeringen, i alle retninger, for å passe til hver enkelt hodeform.

inmould teknologi:

Lys og stabil: EPS skum injiseres i et støtbestandig polykarbonat skall. Skaper en lett, veldig stabil konstruksjon.

STØRRELSER: 52 57; 56 60


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Er du interessert i Uvex Mtb Hjelm I-VO? For øyeblikket er produktene på lager hos bikeinn, din nett sykkel butkk. Hos bikeinn vil du finne flere sykkel produkter fra merket Uvex. Ikke vent lenger og nyt fra Uvex Mtb Hjelm I-VO bare bare noen få klikk. Oppdag bikeinn sitt brede utvalg av sykkel støtter nå.

Spesifikasjoner Uvex Mtb Hjelm I-VO

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Stor

-

Produkt av god kvalitet

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up