`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Uvex

Uvex Race 5

  • Uvex Race 5
  • Uvex Race 5
  • Uvex Race 5

Uvex Race 5

Produktbeskrivelse Uvex Race 5

Den nye toppmodellen fra proffene. Den aerodynamisk perfekt formet og ventilert uvex rase fem stikker med begge, en dynamisk justering og teknisk ytelse. High Impact Shell garanterer former ekstrem stabilitet og i tilfelle av et fall, en perfekt homogene spredning av press. Med pracitcal Uvex IAS 2K størrelse tilpassing system, kombinerer Uvex det beste av to verdener: Mykt materiale for den beste komforten mulig og en hard komponent for beste stabilitet og fasthet. 3 ror skall for en ideell passform.Beskyttelse:

Double Inmould Technology

high impact shell

Normer: EN 1 078 / TÜV GS / CE


Fit:

3 skallstørrelser

2k IAS

monomatic

FAS stropp


Komfort:

23 ventilasjonskanaler

lufte karbon pads

solbeskyttelseTeknologier:


lufte karbon pads:

Behagelig for høy ytelse

Meget høy kvalitet fuktighet wicking materiale har karbonfibre å undertrykke bakterievekst. Ekstremt behagelig og myk på huden. Pregede ventilasjonskanaler og perforerte pads sikre en optimal hjelm klima. Rask tørking, antibakteriell, avtagbart og vaskbart.


monomatic:

Knappetrykk justering

Multi scenen og anatomisk formet: Uvex sin monomatic komfort nedleggelse åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp, med bare én hånd. Hakestroppen alltid sitter perfekt.


FAS:

Enkelt og praktisk

Rask Tilpasning System webbing kan enkelt og kontinuerlig tilpasset din nøyaktige hode form. Hjelmen sitter godt på hodet i alle situasjoner og webbing stropper er alltid i best posisjon.


2k IAS:

IAS systemer på et øyeblikk

Å ha samme hodeomkrets garanterer ikke nødvendigvis at en hjelm kan gi maksimal sikkerhet og komfort. Avanserte koblingssystem gir den perfekte justering i alle retninger, for å matche hver enkelt hodeform.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Ønsker og kjøpe Uvex Race 5? Ingen videre søking er nødvendig! bikeinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Hjelmer modeller. Oppdag våre nye Beskyttelse kampanjer på bikeinn. Laget av Uvex, kommer dette Hjelmer produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Uvex Race 5

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Uvex løp 5

-

Utmerket, garantert tysk kvalitet. Utmerket produkt til en lav pris!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk