`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Uvex

Uvex Race 5

  • Uvex Race 5
  • Uvex Race 5
  • Uvex Race 5

Uvex Race 5

Produktbeskrivelse Uvex Race 5

Det nye flaggskipet fra proffene. Den aerodynamisk perfekt formet og ventilert uvex race 5 stikker med begge, en dynamisk justering og teknisk ytelse.


The High-Impact-Shell garanterer former ekstrem stabilitet og i tilfelle av et fall, en perfekt homogen spredning av press. Med pracitcal Uvex IAS-2K størrelse tilpassing system, kombinerer uvex den aller beste av to verdener: Mykt materiale for best mulig komfort og en vanskelig komponent for beste stabilitet og fasthet.


3 ror skall for en ideell passform.Funksjoner:


- 2k IAS


- Monomatic


- FAS stropp


- 23 ventilasjonskanaler


- Vent karbon pads


- SolbeskyttelseSpesifikasjoner:


- High impact shellTeknologi:


Komfortabel for høye forestillinger:


Meget høy kvalitet fukttransporterende materialet har karbonfibre å undertrykke bakterievekst. Svært behagelig og myk på huden. Preget ventilasjonskanaler og perforerte pads sikre en optimal hjelm klima. Rask tørking, antibakteriell, avtagbart og vaskbart.


Enkel og praktisk:


Rask tilpasningssystem webbing kan være lett og kontinuerlig skreddersydd til dine eksakte hode form. Hjelmen sitter godt på hodet i alle situasjoner og webbing stropper er alltid i den beste posisjonen.


Tastetrykk justering


Multi-stage og anatomisk formet: uvex sin monomatic komfort nedleggelse åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp, med bare én hånd. Hakestroppen alltid sitter perfekt.


IAS systemer med et blikk:


Å ha den samme hodeomkrets garanterer ikke nødvendigvis at en hjelm kan gi maksimal sikkerhet og komfort. Avanserte koblingssystem gir perfekt justering, i alle retninger, for å matche hver enkelt hode form.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Ønsker du og vite hvilken andre relaterte sykkel produkter Uvex har? Hos bikeinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Hjelmer artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Uvex Race 5 er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Uvex Race 5

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra

-

Veldig behagelig hjelm, lett med god finish, alt som trengs er et sett med ekstra svamper, rettferdiggjort av prisen.

Uvex løp 5

-

Utmerket, garantert tysk kvalitet. Utmerket produkt til en lav pris!

Uvex rase 5

-

Vel gjort med utmerket montering system og godt gjennomtenkt spenne.

Utmerket

-

Utmerket, garantert tysk kvalitet. Et utmerket produkt til en rimelig pris!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk