`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Uvex

Uvex Race 7

  • Uvex Race 7
  • Uvex Race 7
  • Uvex Race 7

Uvex Race 7

Produktbeskrivelse Uvex Race 7

På bare 240 gram er uvex rase 7 en ekte fjærvekt, knapt merkbar på hodet. For ekstra komfort kan denne dobbelte inmouldhjelmen justeres individuelt i høyde og bredde via 2k IAS-systemet. 24 ventilasjonsåpninger sikrer perfekt luftcirkulasjon, selv på varme dager.

Egenskaper:

BESKYTTELSE:

rull over bar // double inmould teknologi // standarder: EN 1078

PASSE:

2 skallstørrelser // 2k IAS halvring // monomatisk // FAS-stropp

KOMFORT:

24 ventilasjonskanaler // ventiler

spesifikasjoner:

51 - 55 cm

vekt 240 g


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

I tillegg Uvex i Race 7 kategorien Beskyttelse fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Hjelmer. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket Uvex hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. Uvex er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner Uvex Race 7

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Uvex-løp 7

-

Alltid den beste prisen og levert i tide. Du kan bruke denne hjelmen uten å vite det.

Bare perfekt!

-

Levert på ti dager, noe som ikke er dårlig med tanke på omstendighetene (COVID 19), veldig godt pakket, jeg er veldig fornøyd med Bikeinn-tjenesten. Når det gjelder UVEX Race 7-hjelmen, er den perfekt, den er veldig estetisk og veldig behagelig. Plettfri finish, justeringer i alle retninger, komfortputer overalt ... den er enkel, når den er riktig justert, er den som en tøffel!

Tres satisfait de mom achat

-

Le service est excellent, le produit a et recu intancte. Je suis vraiment tres satisfait de faire affaire avec bikeinn. Je vais acheter de nouveau sous peu. Merci. Gilles

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk