up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uvex

Uvex Veihjelm Edaero

plus
  • Play videoUvex Veihjelm Edaero
  • Uvex Veihjelm Edaero

Uvex Veihjelm Edaero

Produktbeskrivelse Uvex Veihjelm Edaero

Den uvex EDAero sykling hjelm kombinerer gode aerodynamikk av en dråpeformede tempo sykling hjelm med ideelle ventilasjonsegenskaper og en form som passer for daglig bruk. Hodene er ansvarlige for trendsettende racing hjelm: De Uvex ingeniører og sykkel fagfolk. Resultatet er imponerende: For eksempel energibesparelse på opp til 16 Watt eller omdannes 1 minutt 25 sekunder på en strekning på 40 kilometer med en fart på 38 km / t er mulig allerede utelukkende ved å bære den nye EDAero. Imponerende tall at hver rase syklist kan konvertere til stasjonen og ytelse økning umiddelbart.

Computer optimalisert luftstrøm:

Den nye formen for uvex EDAero er grunnlaget for den raske hjelm konseptet; hjertet er imidlertid bygging av luftkanalene: Luftstrømmen ledes rundt og gjennom hjelmen i en flyt. Turbulens blir minimalisert. De vertikale ventilasjonsåpninger i fronten av den EDAero dirigere luft rett inn i hjelmen. På denne måten blir luftmotstanden blir minimalisert ved det viktigste sted, hvor luften treffer hjelmen rett frem. En optimalisert system av åtte ventilasjonskanaler omdirigerer luften på innsiden av skallet. Dette muliggjør kjøling og ventilasjon av hodet, selv om hjelmen er nesten helt lukket. Denne aerodynamisk optimalisert synergi på ventilasjon og luftmotstanden virker bare fordi den innkommende luften ledes ut med lavt turbulensnivå, og danner en rett strømningslinje på baksiden av hodet.

Rask skall, beskyttende kjerne:

Selvfølgelig EDAero garanterer beskyttende funksjon av hjelmen uten kompromisser og ideelt beskytter hodet mot støt. Alle hjelmer har "Double Inmould Technology" laget av Uvex. Fordelen med dobbel Inmould: med en vekt på 270g hjelmen er lett og stabil på samme tid. Den tynne plast hardt skall omgir dempe indre EPS skall. Mikroskopisk små luft kapslinger er plassert på innsiden av EPS plast som er i stand til effektivt å dempe påvirker krefter. Hjelmen skal alltid være tilpasset en ideell tilpasning hode form og størrelse.

BOA system spesielt for sykling:

I et eksklusivt samarbeid, uvex samstemt det patenterte BOA justeringssystem spesielt til bruk i sykling. De fleksible enkelte delene kan være ideelt tilpasses den enkelte hodeformer. I forbindelse med monomatic FAS låsesystem, uvex EDAero er behagelig å ha på uten trykkpunkter og trygt opphold i riktig posisjon i tilfelle fall.

Egenskaper:

Beskyttelse:

Double Inmould Technology

Aero Vent Design

Passe:

Monomatic

Fas Strap

2 Shell

Boa, Half Ring

Komfort:

Anti Allergi Liner

Vent Pads

8 ventilasjonskanaler


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med bikeinn, nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Hjelmer produkter av Uvex. Forespørr sykkel produktene som er oppført som Uvex Veihjelm Edaero designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Uvex Veihjelm Edaero

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Jeg var lettet!

-

Jeg var litt bekymret for min første bestilling, men var lettet over at bagasjen min kom trygt. Siden det er en utenlandsbestilling, vil det ta noen dager, men prisen er billig, og jeg bestilte en annen.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up