up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Uvex

Uvex Veihjelm Race 5

plus
  • 360Uvex Veihjelm Race 5
  • Play videoUvex Veihjelm Race 5
  • Uvex Veihjelm Race 5

Uvex Veihjelm Race 5

Produktbeskrivelse Uvex Veihjelm Race 5

Den nye toppmodellen fra proffene. Den aerodynamisk perfekt formet og ventilert uvex rase fem stikker med begge, en dynamisk justering og teknisk ytelse. High Impact Shell garanterer former ekstrem stabilitet og i tilfelle av et fall, en perfekt homogene spredning av press. Med pracitcal Uvex IAS 2K størrelse tilpassing system, kombinerer Uvex det beste av to verdener: Mykt materiale for den beste komforten mulig og en hard komponent for beste stabilitet og fasthet. 3 ror skall for en ideell passform.Beskyttelse:

Double Inmould Technology

high impact shell

Normer: EN 1 078 / TÜV GS / CE


Fit:

3 skallstørrelser

2k IAS

monomatic

FAS stropp


Komfort:

23 ventilasjonskanaler

lufte karbon pads

solbeskyttelseTeknologier:


lufte karbon pads:

Behagelig for høy ytelse

Meget høy kvalitet fuktighet wicking materiale har karbonfibre å undertrykke bakterievekst. Ekstremt behagelig og myk på huden. Pregede ventilasjonskanaler og perforerte pads sikre en optimal hjelm klima. Rask tørking, antibakteriell, avtagbart og vaskbart.


monomatic:

Knappetrykk justering

Multi scenen og anatomisk formet: Uvex sin monomatic komfort nedleggelse åpnes og lukkes ved å trykke på en knapp, med bare én hånd. Hakestroppen alltid sitter perfekt.


FAS:

Enkelt og praktisk

Rask Tilpasning System webbing kan enkelt og kontinuerlig tilpasset din nøyaktige hode form. Hjelmen sitter godt på hodet i alle situasjoner og webbing stropper er alltid i best posisjon.


2k IAS:

IAS systemer på et øyeblikk

Å ha samme hodeomkrets garanterer ikke nødvendigvis at en hjelm kan gi maksimal sikkerhet og komfort. Avanserte koblingssystem gir den perfekte justering i alle retninger, for å matche hver enkelt hodeform.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Med Uvex Veihjelm Race 5, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Uvex. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Beskyttelse tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Uvex Veihjelm Race 5

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Uvex løp 5

-

Utmerket, garantert tysk kvalitet. Utmerket produkt til en lav pris!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up