`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

Produktbeskrivelse VAUDE Cyclist

Hjerte de urbane syklister! Den vakre Cyclist-regnejakken har en skreddersydd silhuett og beskytter deg mens du sykler fra alt elementene kaster deg, fordi ekte sykkelelskere ri sine sykler i alle slags vær. Cykel skreddersydde detaljer som reflekterende utskrifter i et kabelstrikket utseende er skjult i ermet mansjetter og i nederste hem. Og når de trengs, kan mansjettene og hodet foldes over for å avsløre den reflekterende handlingen. Hetten er justerbar og kan fjernes via snaps. Takket være tekstilutseendet, et kutt som muliggjør optimal bevegelsesbevegelse på sykkelen, og en behagelig myk indre forside, er denne jakken ideell for alle syklister som leter etter en komfortabel funksjonell jakke som ikke ser ut som en funksjonell jakke. Det 2-lags primære materialet er eksepsjonelt økologisk produsert i henhold til den strenge bluesign®-standarden.

Egenskaper:

2 lag jakke

2 deksel foran glidelåser

1 innerlomme med velcro

justerbar hylle

justerbare mansjetter

avtakbar, justerbar hette

reflekterende elementer

spesifikasjoner:

Vekt: 650 g

Vanlig passform

Materiale:

Hovedtråd Ansikt: 94% Polyester, 6% Elastan

Membran: 100% Polyuretan

Foring: 100% Polyamid

Ermelomme: 100% Polyamid.

Teknologi:

Bluesign:

Bluesign®-systemet er verdens strengeste standard for miljøvern, forbrukervern og arbeidssikkerhet. Alle aspekter av produktet som er relevante for miljøet, testes kritisk og optimaliseres permanent: bruk av materialer, energi, vann, avløpsvann, avtrekksluft, støy, avfall, behandling av farlige stoffer. Et produkt kan kun tildeles "bluesign®-produktet" -merket hvis minst 90% av tekstiloverflaten og 30% av de anvendte ingrediensene er bluesign®-sertifisert.

C Actve:

Ceplex Active er en toppkvalitet membran eller belegg permanent vanntett, pustende og vindtett. Den har en min. vannkolonne på 10.000 m (JIS L 1092 B). Denne membranen er 100% PTFE fri.


Oppdag alle Herreklær produkter som du kan finne hos bikeinn som VAUDE Cyclist. Kjøp nå VAUDE Cyclist og spar mye penger på Jakker produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket VAUDE vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne VAUDE Cyclist og andre sporter i vår sykkel butikk? Takket være bikeinn kan du nå se et enormt utvalg av Herreklær artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner VAUDE Cyclist

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk