`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

Produktbeskrivelse VAUDE Moab II

Vis sykkel farger med denne løst snitt rundt halsen skjorte laget av lett stretchmateriale. Lar du tar på endeløse løyper under Eiker og Forbli helt kult selv når Going Full Out. The Performance Shirt kommer i en colorblock utseende med striper på forsiden. Grønn Shape er din Vaude garanti For Eco Friendly produkter? Laget av bærekraftige materialer med Resource bevare og Fair Production.

Egenskaper:

Lett, pustende og hurtigtørk

Hei Stretch

Øko-vennlig og Fair Manufacturing

spesifikasjoner:

Materiale:

Hovedstoff: 100% Polyester; Kontrast Stoff: 95% polyester, 5% elastan.

Vekt: 110 g

Lengde: 66 cm

Teknologi:

Stretch: The Stoffer strekningen kommer fra enten Spandex i stoffet eller fra den type strikke eller veve brukt for materialet. Dette gir maksimal bevegelsesfrihet.

Regular Fit: Körper Umspielende Passform

Grønn Omtale:

Frykt Wear Foundation: Vi tilstreber gode arbeidsforhold og lønn for alle arbeidstakere. Vi er medlem av The Fair Wear Foundation (FWF) og vi er forpliktet til å kontinuerlig forbedre arbeidsforholdene hos alle våre produksjonsfasiliteter. Vi overvåke disse betingelser regelmessig. Vaude har oppnådd Leader Status, den høyeste statusen til FWF medlemskap.

Grønn Form: Med vår grønne Shape etikett, vi tilbyr funksjonelle, miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer. De er produsert under rettferdige arbeidsvilkår langs hele Supply Chain. Kriteriene for etiketten er strenge og gjennomsiktig. De er under konstant vurdering og dekker hele livssyklusen til produktet fra design, gjennom produksjon, stell og vedlikehold, for å reparere og produktet? S End Of Life.


Hvis det du trenger er VAUDE Moab II er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av T-skjorter støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner VAUDE Moab II

Typer av ermer
Glidelåslengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk