`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Primasoft

VAUDE Primasoft

VAUDE Primasoft

VAUDE Primasoft

  • VAUDE Primasoft
  • VAUDE Primasoft
  • VAUDE Primasoft
  • VAUDE Primasoft
  • VAUDE Primasoft
  • VAUDE Primasoft

VAUDE Primasoft

Produktbeskrivelse VAUDE Primasoft

Magien vitenskapen om lagdeling for sykling: 3 soner x 4 lag + miljøvennlig produksjon = intelligent værbeskyttelse. I den nye hybridPrimaSoft jakke, kombinerer Vaude Primaloft® padding med klassisk softshell materiale med en membran. Resultater: et svært tøyelig, delvis vind- og vannavvisende jakke som isolerer alle torso soner mest utsatt for kjøling ut. Isolasjon i bevist Vaude Grønn Shape kvalitet, med primærmateriale produsert i samsvar med den strenge bluesign® standard. Utformingen: ytre og indre materiale er identiske i alle soner; forskjellen er bare i det som ligger mellom disse lagene. I sone 1, brystet og skulderregionen, beskytter en 100% vindtett og vanntett membran effektivt overkroppen områdene som er mest utsatt for vind chill. Lett og fint strukturert, hjelper Primaloft® Silver Isolasjon øko polstring sikrer behagelig isolasjon overkroppen. Sone 2, den nedre fremre og bakre områder, er membranen innebygd, men uten ekstra isolerende polstring tilsettes. I sone 3, resten av ryggen og under armene, membranen er ikke inkludert, øker materialpusteevne og strekke ytelse. Jakken går sammen med hver bevegelse og sikrer høy ytelse transporterende aksjon på baksiden. Dette...

Egenskaper:

sportive kutt

ermene ledd

pustende soner

stretchmateriale

2 brystlommer med glidelås

glidelås

snøring nederst hem med én hånd justering

fargeblokk

reflekterende elementer

spesifikasjoner:

Vanlig passform

Materiale:

Hovedstoff Face: 88% Polyester, 12% Elastane

Membran: 100% Polyurethane

Hovedstoff Face: 88% Polyester, 12% Elastane

Membran: 100% Polyurethane

Bakside: 100% Polyester

Hovedstoff Face: 88% Polyester, 12% Elastane

Bakside: 100% Polyester;

Teknologi:

Vindtett Pro:

Vindtett Pro er en kombinasjon av to forskjellige stoff teknologier. Vi bruker tøft 100% vindtett stoff og pustende 80% vindavvisende materiale. Disse er strategisk plassert i hvert plagg å optimalt påvirke ytelse nivåer av fjell og sykkel idrettsutøvere.

Eco Finish:

Vaude produkter som bærer Eco Finish blitt impregnert på en miljøvennlig måte uten (PFK). PFK er en del av en gruppe kjemiske forbindelser som anvendes for å vanntett det ytre laget av mange utendørsprodukter. De har kommet under kritikk for å være ikke biologisk nedbrytbart, bioakkumulerende og giftig, og mistenkt for å være skadelig for helsen. Vaude har gjort en klar forpliktelse til fullstendig avkall PFK.

Tøye ut:

Den stoffer strekningen kommer fra enten spandex i stoff eller fra den type strikke eller veve brukes for materialet. Dette gir maksimal bevegelsesfrihet.


Ønsker og kjøpe VAUDE Primasoft? Ingen videre søking er nødvendig! bikeinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Jakker modeller. Oppdag våre nye Dameklær kampanjer på bikeinn. Laget av VAUDE, kommer dette Jakker produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk