`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Yaras II

VAUDE Yaras II

VAUDE Yaras II

VAUDE Yaras II

  • VAUDE Yaras II
  • VAUDE Yaras II
  • VAUDE Yaras II
  • VAUDE Yaras II
  • VAUDE Yaras II
  • VAUDE Yaras II

VAUDE Yaras II

Produktbeskrivelse VAUDE Yaras II

Ditt dårlige vær reise følgesvenn. Den lette 2,5-lags regnjakken tilhører en hvilken som helst liste over sykkelreiser. Med en liten pakningsstørrelse tar det nesten ingen plass. For å få deg til å føle deg og ri ditt beste, inkluderer spesielle sykkelfunksjoner underarmsventiler, justerbare mansjetter og reflekterende elementer. For miljøets skyld er materialet produsert i henhold til bluesign®-standarden. Slitt sammen med Yaras Rain Bukser, er regnutstyret ditt ferdig. Dette produktet er laget med Eco Finish, en miljøvennlig vannavvisende overflate uten fluorkarboner (PFC). Green Shape er din VAUDE garanti for miljøvennlige produkter? laget av bærekraftige materialer med ressursbevarende og rettferdig produksjon.

Egenskaper:

2,5 lag jakke

Innvendig klaff med hakebeskyttelse på kragen

2 deksel foran glidelåser

invertert glidelås foran

Justerbare, elastiske mansjetter med velcro

trekk på bakken

rullbar hette

underarm ventilasjon med glidelås

spesifikasjoner:

Vekt: 335 g

Materiale:

Hovedtrekk: Hovedtrekk Ansikt: 100% Polyamid

Membran: 100% Polyuretan.

Grønn Info:

Fair Wear Foundation:

Vi arbeider for gode arbeidsforhold og lønninger for alle arbeidstakere. Vi er medlem av Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpliktet til kontinuerlig å forbedre arbeidsforholdene i alle våre produksjonsanlegg. Vi overvåker disse forholdene regelmessig. VAUDE har oppnådd lederstatus, høyest status for FWF-medlemskap.

Grønn Form:

Green Shape er din VAUDE-garanti for miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer, ressursbesparende produksjon og rettferdig produksjon.

Eco Finish:

VAUDE-produkter med Eco Finish har vært vanntett på en miljøvennlig måte uten fluorokarboner (PFC). PFC er en del av en gruppe kjemiske forbindelser som brukes til vanntett ytre lag av mange utendørsprodukter. De har blitt kritisert for å være ikke biologisk nedbrytbare, bioakkumulerende og giftige, og mistenkt for å være helseskadelig. VAUDE har gjort en klar forpliktelse til å fullstendig avstå fra PFCs.

Teknologi:

Ceplex Active:

Ceplex Active er en toppkvalitet membran eller belegg permanent vanntett, pustende og vindtett. Den har en min. vannkolonne på 10.000 m (JIS L 1092 B). Denne membranen er 100% PTFE fri.


Ikke vent lenger og kjøp VAUDE Yaras II med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til bikeinn kan du finne andre Jakker produkter i kategorien Dameklær som kan supplere din bestilling. Kjøp VAUDE Yaras II og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Jakker tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner VAUDE Yaras II

Skjønn
Årstid
Funksjoner
Anbefalt bruk
Hette
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk