`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Victory endurance

Victory endurance Amino Recovery 120 Caps

  • Victory endurance Amino Recovery 120 Caps
  • Victory endurance Amino Recovery 120 Caps

Victory Endurance Amino Recovery 120 Caps

Produktbeskrivelse Victory endurance Amino Recovery 120 Caps

Med mål om å oppnå den høyeste grad av beskyttelse for kroppen og akselererende periode med utvinning, har Victory Endurance konstruert Amino Recovery. I tillegg til å øke rekreasjon etter en treningsøkt, gir dette tillegget en viktig avgiftning funksjon gjennom følgende kombinasjon:

Forgrenede aminosyrer (BCAA): Dette er en kombinasjon av aminosyrene leucin, isoleucin og valin, som inneholder rekuperativ og energetiske egenskaper. Hvorfor de blir utnyttet: Før treningsøkten, de jobber for å beskytte og styrke muskelmassen. For utholdenhetsidretter, bidrar de energi uten å trekke på glykogen reserver fra musklene, reduserer synligheten av tretthet. Etter treningene, de akselerere utvinning proccess, rekonstruere de skadede vev som oppstår fra intense treningsøkter.

L Arginin: Blant de forskjellige egenskaper for denne aminosyre, er en av de viktigste egenskaper som den bidrar til kroppens løpet av avgiftning. Videre utøver det en styrkende virkning i å støtte kroppens metabolisme av proteiner. I løpet av treningen, spiller det en rolein den vasodilatasjon (økt blodstrøm til musklene, også kjent som "The Pump"), som forbedrer flyten av oksygen og andre næringsstoffer til musklene. Det utøver i tillegg en styrkende virkning i å støtte kroppens metabolisme av proteiner.

L Glutamin: Dette essensiell aminosyre beskytter og reparerer muskelvev samt like å støtte kroppens glykogen reserver. Videre øker det funksjon av immunsystemet og reduserer "OTS" (Over Training syndrom).

Vitamin B6: Vital for metabolismen av aminosyrer og proteiner.


Victory endurance Amino Recovery 120 Caps er det perfekte produktet for å nå dine sykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Sports tilskudd produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Oppblåsbare hoppeslått produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på bikeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Victory endurance som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Victory endurance Amino Recovery 120 Caps

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Jeg bærer alltid den for Ultras

Fornøyd

-

Jeg har alltid kjøpe det samme

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk