`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Victory endurance

Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

  • Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars
  • Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

Victory Endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

Produktbeskrivelse Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

Energy Jelly Bar er det nyeste tilskuddet til Victory Endurance. Den gir energi til treningene dine, er lett å fordøye og absorbere, og den har en fin struktur som vil minne deg om gelé. Den inneholder raske absorpsjons karbohydrater, fruktmasse, aminosyrer, vitaminer, elektrolytter og også rødbetsaft, rik på nitrater som favoriserer vasodilatasjon. Den gelélignende tekstur, laget av eplemasse, gjør den myk og lett å svelge. Dette hjelper fordøyelsen siden det ikke krever mye tygging. Denne nye baren gir deg et bredere valg å fylle på energien du trenger under treninger, og bli et flott alternativ til geler.
Egenskaper:
Rask absorpsjon karbohydrater: En av hovedårsakene til tretthet er at under lange treninger går det opp glykosebutikker. Energy Jelly Bar er en rask energikilde som gir næring til muskelcellene og bidrar til å optimalisere ytelsen og redusere trettheten.
Rødbeterjuice: Naturlig rik på nitrater, som er forløpere til nitrogenoksid, det vasodilaterende stoffet som forbedrer oksygenering og ytelse under langvarig fysisk trening.
Aminosyrer (BCAAs): Forgrenede aminosyrer (L leucin, l isoleucin, l valine), L arginine og taurine
Klorid, kalium og natrium: De hjelper til med å fylle opp tapet av elektrolytter, fostret vannbalanse og forhindre dehydrering.
Vitamin B1 og B6: Bidra til en stabil metabolisme av energi og for å redusere tretthet og utmattelse.
Inneholder praktisk talt ikke fett eller fiber, så de er lette å fordøye.
Energy Jelly Bar er lett, hendig og inneholder alle ingrediensene du trenger for å unngå energisvingninger slik at du kommer i mål i bedre form.
ingredienser:
Sukrose, glukosesirup, vann, eplefruktmasse (10%) (eple, antioksidant (askorbinsyre), surt middel (koksitronsyre)), geleringsmiddel (pektin), BCAA (0,9%) (L leucin, L isoleucin, L valin), rødbetesaftpulver (0,6%) (Beta vulgaris), natriumklorid, kaliumklorid, L Argininbase, L Taurin, syremiddel (sitronsyre), surhetskorrigerer (trikalsiumsitrat), smakstilsetning, fargestoffer ( Karmin), vitamin B6 (Pyridoxine HCl) og vitamin B1 (tiamin HCl).
spesifikasjoner:
Energi: 460 kJ / 108 Kcal
Fett: 0 g
hvorav lør. fettsyrer: 0 g
Karbohydrater: 27 g
hvorav sukkerarter: 22 g
Protein: <0,5 g
Salt: 0,15 g
Viamin B1: 0,84 mg
Vitamin B6: 1 mg
Klorid: 127 mg
Kalium: 40 mg
Natrium: 60 mg
Rødbetesaftpulver: 200 mg
L Leucine: 150 mg
L Isoleucine: 75 mg
L Valine: 75 mg
L Arginine: 75 mg
L Taurine: 50 mg
*% NRV = Referanseinntak hvis en gjennomsnittlig voksen


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med bikeinn, nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Sports tilskudd produkter av Victory endurance. Forespørr sykkel produktene som er oppført som Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Victory endurance Energy Jelly 32gr x 24 Bars

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk