`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Power Running

X-BIONIC Effektor Power Running

  • X-BIONIC Effektor Power Running
  • X-BIONIC Effektor Power Running
  • X-BIONIC Effektor Power Running

X-BIONIC Effektor Power Running

Produktbeskrivelse X-BIONIC Effektor Power Running

Trinn utover dagens rammer i fysikk? Alt klart fremover! Effektor Running Powershirt. Blodet i armene har en tøff vei tilbake til hjertet - lang, mot tyngdekraften og mot sentrifugalkraften opprettet av armbevegelse. Den Effektor Running Powershirt derfor ikke bare har prestasjonsfremmende X Bionic Delvis Kompression på hele overkroppen, men det øker også kompresjonen brukes på armene. Avkastningen for venøs blod har en enklere tid på det, og det kardiovaskulære systemet sparer energi. Du får enda mer makt over den store 3D BionicSphere System på baksiden. Det avlaster kroppens eget behov for temperaturstyring. Neural Response Bandasjer på albuene sørge for raskere, mer presis muskulær responsSpesifikasjoner:


82% Polyamide

10% elastan

8% polypropylenTeknologi:


X Bionic Delvis Kompression:

En ny standard innen komprimeringsteknologi. Delvis Kompression av X Bionic utnytter fordelene av komprimering uten å forsømme kjøling.


AirComPlex Zone:

144 cm² mer isolasjon. På solar plexus, direkte under den 12. thorax ryggvirvler, viktige nervefibre motta signaler som påvirker ens hele velvære. Energiakkumulatoren EVO beskytter dette sensitive området med spesielle kanaler. Varm luft innelukket der isolerer optimalt i kulden. Systemets struktur prosesser skytende svette fra fysisk aktivitet og sørger for passende kjøling av kjernen.


3D BionicSphere System i brystkassen:

Uten å gi kroppen inntrykk av at det blir kaldt, frisk luft fra 3D BionicSphere System i brystkassen kjøler ned kroppstemperaturen. Luften er herdet inne kanalene, jobber som en sluse. Varm, fuktig luft er anordnet ved hjelp av dynamikken i kroppsvarme og deretter erstattes med ny frisk luft.


3D BionicSphere System på baksiden:

Garantier effektiv ventilasjon slik at fuktighet er raskt ond og transporteres bort. Ingen svette betyr isolerende luftlommer i bølgelignende struktur beskytte mot kulde.


ISO Pad:

Aktiverer målrettet isolasjon av enkelte kroppsdeler fra et kaldt miljø for å beskytte kroppen fra å fryse i vinter. Dette er hvordan de optimaliserte ISO Pads beholde mer kroppsvarme, noe som er nødvendig for å garantere interne organfunksjon og beskytte kroppsdeler som er utsatt for nedkjøling.


SweatTraps:

Felle svette før du begynner å føle det. Svette er ond unna, så det kan fordampe ved hjelp av varme dynamikk. En film av transpirasjon for tynn til å bli merkbar blir etterlatt for å avkjøle huden.


Neural Response Effect:

Delvis Kompression setter perifere nerveceller i en konstant tilstand av beredskap, optimaliserer utveksling av nerveimpulser mellom muskler og hjerne, øker muskelreaksjoner, sammentrekninger og koordinering, og minsker risikoen for skader og utmattelse.


ISO Skulder:

Den bølgelignende struktur av ISO Shoulder ligger over skuldrene, holde kroppen varm og vokter mot frysninger.


X-BIONIC Effektor Power Running er det perfekte produktet for å nå dine sykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Undertøy produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Herreklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på bikeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra X-BIONIC som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner X-BIONIC Effektor Power Running

Typer av ermer
Glidelåslengde
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

X-bionisk effektor

-

En annen hud.

Topp

-

Flott skjorte

X-bionisk effektor

-

Komfortabel og pustende. Ideell for kjøring

Perfekt

-

passer perfekt, uten stress eller friksjon, regulerer temperaturen godt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk