`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

X-BIONIC

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

  • X-BIONIC Sport
  • X-BIONIC Sport
  • X-BIONIC Sport
  • X-BIONIC Sport
  • X-BIONIC Sport

X-BIONIC Sport

Produktbeskrivelse X-BIONIC Sport

Spesifikasjoner:


Material sammensetning:


Polyamid: 96%


Elastan: 3%


Polypropylen: 1%Teknologi:


Problemet


Under aktivitet, svetter kroppen. Den naturlige funksjon av svette blir avkjøling av legemet for å holde den ved den optimale temperatur på 37 ° C. Tradisjonelle funksjonelle undertøy siphon av all svette, noe som fører til at kroppen fortsetter å øke svetteproduksjonen. Resultatet er tap av vann, mineraler og salt, ingen optimal kjøleeffekt og derfor redusert ytelse.


Løsningen


Den patenterte og unike 3D BionicSphere System beholder viktige ressurser for å holde deg å utføre bedre. Mindre energi blir brukt i å regulere kroppsvarmen, noe som gir deg flere energireserver for treningen din. Kroppen produserer varierende mengder av varme i forskjellige regioner av kroppen, med den som kommer fra brystet og ryggen spesielt høy på grunn av behovet for å beskytte de indre organer.


Den 3D BionicSphere System etterlater en tynn film av fuktighet på huden uten at kroppen føle fuktighet. SweatTraps deretter transportere overflødig svette, slik at det å fordampe, og deretter kaster den via termiske dynamikk.


Resterende er bare en behagelig, tynn, kjøling lag av fuktighet. Selvfølgelig: Ingen svette, ingen kjøling. Ved minusgrader hele systemet av kanaler fungerer som isolasjon av både hvile og restitusjon faser. På denne måten unngår du risikoen på over chilling under aktiviteten.


Kommer du til å kjøpe X-BIONIC Sport? Alle produktene fra X-BIONIC har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på X-BIONIC Sport og motta den innen få dager. Vårt mål hos bikeinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av sykkel utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner X-BIONIC Sport

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott kjøp

-

Jeg har gjentatt kjøpet fordi jeg er veldig fornøyd med dem, de holder meg ukomprimert. Jeg har bestilt i svart og hvitt.

Fin kvalitet

-

Det virker litt lite, fin kvalitet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk