`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zipp

Zipp 454 NSW Tubular

  • Zipp 454 NSW Tubular
  • Zipp 454 NSW Tubular

Zipp 454 NSW Tubular

Produktbeskrivelse Zipp 454 NSW Tubular

Zipps revolusjonerende biomimikk-avledet 454 NSW-hjulsett tilbys nå i rørformede variantene for både skivebrems og bremseprogrammer. De allsidige alle runderhjulene blir raskt et favorittalternativ for lag på WorldTour som KATUSHA Alpecin, CANYON // SRAM Racing og Boels Dolmans Cycling Team. Den 454 NSW Tubular's uovertruffen kombinasjon av overlegen aerodynamikk og kryssblåsestabilitet, som er naturlig i fargens 53 / 58mm dype Sawtooth ™ -design, leverer de selvsikkerhetsinspirerende AeroBalance ™ -håndteringscyklene i varierende vindforhold. De nye hjulene utnytter også den lette vektfeltstrukturen som er mulig med en rørformet konstruksjon, for enestående akselerasjon. Med sitt Hexfin ™ ABLC-dimplemønster optimalisert for hvert bremsealternativ, gir 454 NSW Tubular den laveste tråden tilgjengelig og enestående bremsing, uansett om du foretrekker skivebremser eller vår bransje som fører hele værstoffets bremsespor.

Egenskaper:

Sawtooth ™ rim med Hyperfoil ™ noder

HexFin ™ ABLC dimple mønster

Showstopper ™ bremsespor

ImPress ™ -grafikk

Cognition ™ hubset

Axial Clutch ™ teknologi

454 NSW ruller effektivt, uansett om du er pedaling eller kasting. Våre aksialkoblingsteknologi tillater freehubs ratchetingmekanisme å levere halvparten av den mekaniske tråden til konvensjonelle trepotehubber.

Den patenterte biomimetiske 53 / 58mm dypfeltformen reduserer samtidig både aerodynamisk drag og sidekraft for det ultimate innen AeroBalance.

spesifikasjoner:

Størrelse (hjul) 700c

Rimkonstruksjon Karbon

Dekkkompatibilitet Tubular

Bremsekompatibilitet Rim

Innside bredde n / a

Rimprofil Symmetrisk

Rimfinish UD-fiber, Impress-teknologi

Nippelmateriale Aluminium

Spoke type CX Ray Black

Talte teller 18, 24

Spoke pattern 2 Cross, Radial

Driver kroppstype Campagnolo, n / a, SRAM XDR, SRAM / Shimano Road

Akseltype (hjul) QR 100 Caps (dia. 19mm), QR 130


Zipp 454 NSW Tubular er det perfekte produktet for å nå dine sykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Hjul produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Felger og dekk produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på bikeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Zipp som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Zipp 454 NSW Tubular

Lys stilling
Anbefalt bruk
Materialer
Hjuldiameter
Felgeprofil
Bremsetype
Dekktype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk