`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zipp

Zipp Bottle Cage Alumina

Zipp Bottle Cage Alumina

  • Zipp Bottle Cage Alumina
  • Zipp Bottle Cage Alumina
  • Zipp Bottle Cage Alumina

Zipp Bottle Cage Alumina

Produktbeskrivelse Zipp Bottle Cage Alumina

Optimalisert for både side og direkte flaske oppføring Alumina buret gir enkel tilgang til hydrering, spesielt på mindre rammer og de med trange vinkler. Tynne-men-sterke armer flex for enkel flaske innsetting og fjerning, i alle vinkler. Bekymringsfritt hydrering når farts saker.


Den nye Alumina aluminium buret (27g) deler den samme nyskapende slank design som karbon SLSpeed ​​buret og utfordrer noen titan bur koster dobbelt så mye.


Alumina burene er begge designet for seterøret eller ned rør montering på veien, cyclocross og mtb rammer.Spesifikasjoner:


- Materiale: AL6061 aluminium


- Vekt: 27g uten bolter


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen sykkel utstyr, oppdag bikeinn. Som Zipp autorisert forhandler har alle våre sykkel produkter full produsentgaranti av Zipp. Velg en av våre Sykkeldeler kategorier og oppdag utvalget av Sykkeldeler produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Zipp Bottle Cage Alumina

Materialer
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk