`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zipp

Zipp Bottle Cage Sl Speed

Zipp Bottle Cage Sl Speed

Zipp Bottle Cage Sl Speed

  • Zipp Bottle Cage Sl Speed
  • Zipp Bottle Cage Sl Speed
  • Zipp Bottle Cage Sl Speed
  • Zipp Bottle Cage Sl Speed

Zipp Bottle Cage Sl Speed

Produktbeskrivelse Zipp Bottle Cage Sl Speed

Zipp er stolte av å introdusere to nye flaske bur designet med den samme grundige detaljer som våre hjul. Resultatet er problemfri hydrering med at karakteristiske Zipp stil og effektivitet.


Den SLSpeed ​​karbon flaskeholder har fått en helt ny ultralett (18g) utforming konstruert for fleksibilitet og styrke. Optimalisert for både side og direkte flaske oppføring SLSpeed ​​buret gir enkel tilgang til hydrering, spesielt på mindre rammer og de med trange vinkler.


Tynne-men-sterke armer flex for enkel flaske innsetting og fjerning, i alle vinkler. Bekymringsfritt hydrering når farts saker.Spesifikasjoner:


- Materiale: Enveis karbonfiber


- Vekt: 18g uten bolter


Zipp Bottle Cage Sl Speed er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett sykkel butikken kan du finne Zipp Bottle Cage Sl Speed relaterte produkter. Vårt utvalg av Flaskeholdere produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Lett men

-

Lett element, men ikke alle trommer passer godt. Du må teste. De er veldig vakre, det er sant, men jeg anser at prisen er høy, men det avhenger av hver enkelt

Zipp sl flaskebur

-

Super lett vare. God kvalitet. Dette var en erstatning da den opprinnelige brøt etter 4 år og rundt 60 000 km. Service fra Bike Inn utmerket.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk