up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Zipp

Zipp Flaskebur SL Speed

Zipp Flaskebur SL Speed

Zipp Flaskebur SL Speed

plus
  • Play videoZipp Flaskebur SL Speed
  • Zipp Flaskebur SL Speed
  • Zipp Flaskebur SL Speed
  • Zipp Flaskebur SL Speed

Zipp Flaskebur SL Speed

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Zipp Flaskebur SL Speed

Zipp er stolte av å introdusere to nye flaske bur designet med den samme grundige detaljer som våre hjul. Resultatet er problemfri hydrering med at karakteristiske Zipp stil og effektivitet.


Den SLSpeed ​​karbon flaskeholder har fått en helt ny ultralett (18g) utforming konstruert for fleksibilitet og styrke. Optimalisert for både side og direkte flaske oppføring SLSpeed ​​buret gir enkel tilgang til hydrering, spesielt på mindre rammer og de med trange vinkler.


Tynne-men-sterke armer flex for enkel flaske innsetting og fjerning, i alle vinkler. Bekymringsfritt hydrering når farts saker.Spesifikasjoner:


- Materiale: Enveis karbonfiber


- Vekt: 18g uten bolter


Hos bikeinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets sykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Zipp Flaskebur SL Speed? Du er heldig siden bikeinn i Sykkeldeler katalogen og Flaskeholdere kategorien tilbyr vi andre sykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Zipp Flaskebur SL Speed

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Lett men

-

Lett element, men ikke alle trommer passer godt. Du må teste. De er veldig vakre, det er sant, men jeg anser at prisen er høy, men det avhenger av hver enkelt

Zipp sl flaskebur

-

Super lett vare. God kvalitet. Dette var en erstatning da den opprinnelige brøt etter 4 år og rundt 60 000 km. Service fra Bike Inn utmerket.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up