up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Zipp

Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina

Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina

plus
  • Play videoZipp Flaskeholder I Aluminium Alumina
  • Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina
  • Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina

Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina

Optimalisert for både side og direkte flaske oppføring Alumina buret gir enkel tilgang til hydrering, spesielt på mindre rammer og de med trange vinkler. Tynne-men-sterke armer flex for enkel flaske innsetting og fjerning, i alle vinkler. Bekymringsfritt hydrering når farts saker.


Den nye Alumina aluminium buret (27g) deler den samme nyskapende slank design som karbon SLSpeed ​​buret og utfordrer noen titan bur koster dobbelt så mye.


Alumina burene er begge designet for seterøret eller ned rør montering på veien, cyclocross og mtb rammer.Spesifikasjoner:


- Materiale: AL6061 aluminium


- Vekt: 27g uten bolter


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Sykkeldeler produkter av Zipp har du funnet den beste plassen på bikeinn. Hos bikeinn jobber vi alltid med de beste merkene som Zipp for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre sykkel produkter som Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina. Legg inn bestillingen nå og motta Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina så fort som mulig.

Spesifikasjoner Zipp Flaskeholder I Aluminium Alumina

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up