up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Zipp

Zipp Par Replacement Cork Sram

plus
  • Play videoZipp Par Replacement Cork Sram
  • Zipp Par Replacement Cork Sram

Zipp Par Replacement Cork Sram

Produktbeskrivelse Zipp Par Replacement Cork Sram

Zipp® utviklet Tangente ™ High Performance Cork Brake Pad som et svar på den intense varmen forårsaket av bremsing på karbon. Disse putene er laget for våre karbon felger og ansette en sammensatt kork polymer for å redusere glass og tilby konsekvent bremse respons. Som et resultat, unngår Tangente kork pad bremsepulse produsert av rester buildup fra gummiputer og kan også eliminere pulse fra felger med forrige buildup.


Selv om den nyere sølv Tangente Platinum Pro Brake Pad er utviklet for å gi bedre resultater på tvers av alle kjøreforhold, vi skjønner det fortsatt fans av den glatte konsekvent følelsen av kork.


Tangente High Performance Cork Brake Pad unike form plasserer mer materiale i front av puten for å bedre holdbarhet og kaste vann. Selv om komposittmaterialet bærer på lignende måte som lavtemperatur gummiblandinger, varer Tangkorkplaten er lengre enn de fleste gummikarbon spesifikke elektrodene på grunn av sin form og 0,5 mm større samlet tykkelse.


Tilgjengelig i pakker på to.


Velg Shimano® / SRAM® eller Campagnolo® stiler


Den Tangente pad kan brukes på alle rørformet eller clincher rim med et karbonbremseflaten, men det bør aldri brukes på aluminium bremseflatene.


Med Zipp Par Replacement Cork Sram, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Zipp. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Deler reservedeler tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Zipp Par Replacement Cork Sram

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Korkbremser

-

Fungerte bra for en uke, da måtte de være om de gamle.

Bra så langt!

-

bremsekraft er mer enn hva jeg forventet så that's definitivt et pluss. jeg er litt bekymret for elektrodene ikke ha, noen ventilasjons strimler som vanlige pads gjør. så jeg er nysgjerrig på hvordan varmeoverføring er med disse. tjenesten klok, elementet ble levert på tid og estimert eta var på punktet. kan ikke klage med det! samlede produktet er 4/5. tjenesteleverandører Jeg skal si 5/5

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up