`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zipp

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano
  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

Produktbeskrivelse Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

Vår nye Zipp Tangente Platinum Pro Evo Bremsebelegg er et resultat av vår endeløse stasjonen for å forbedre og optimalisere alt vi gjør.


Vår edesigned padcreated spesielt for bremsing på karbon overflater - gir jevn hastighetskontroll og pålitelig bremsekraft under alle forhold, våte eller y.


Den er også konstruert for en lengre levetid. Akkurat som en mester syklist, er denne puten en allsidig performer.The ny Tang Platinum Pro Evo Bremsebelegg gjør alt dette i flere konkrete måter:


Vi vet også at det forblir trofaste fans av kork og det glatte, konsistent følelse. Det er derfor Zipp er fortsatt å tilby Tangente High Performance Cork Bremsebelegg.


Men vi designet Tangente Platinum Pro Evo å gi den samme forutsigbare tur i løpet av de mange lettere bremse detaljer nødvendig å navigere svinger eller gruppeturer.


Den Tangente Platinum Pro Evo Brake Pad er utviklet for bruk på karbonfelger og har ikke blitt godkjent for bruk i aluminium bremseflatene. Den kommer i to modeller, én for SRAM, Shimano bremse-pad holdere og en annen for Campagnolo holdere. (Tilgjengelig fra januar 2013)Funksjoner:


- En 10 prosents økning i areal enn den forrige pad modell for større maks bremsekraft.


- Et 1 mm tynnere design gir bedre klaring med integrerte bremser.


- Til tross for et redusert tykkelse, øker sin økt radial høyde pad liv.


- Økt radial høyde også sprer varme over større "swept area" av felgen for lavere peak temperaturer.


- Ny groove utforming feier vannet av felgen for bedre vått vær bremseegenskaper og også kanaler luft over kanten for å bedre kjøling.


- Unikt sammensatt sammensatte styrer de ekstreme temperaturene som kan oppstå ved kraftig oppbremsing på karbon.


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med bikeinn, nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Bremser produkter av Zipp. Forespørr sykkel produktene som er oppført som Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Sram/Shimano

Produkttype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk