`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zipp

Zipp Sl Speed Seatpost

Zipp Sl Speed Seatpost

Zipp Sl Speed Seatpost

  • Zipp Sl Speed Seatpost
  • Zipp Sl Speed Seatpost
  • Zipp Sl Speed Seatpost
  • Zipp Sl Speed Seatpost

Zipp Sl Speed Seatpost

Produktbeskrivelse Zipp Sl Speed Seatpost

- Bedre passform betyr bedre ytelse. Hvis salen er ute av posisjon, vil du kaste bort energi med hvert pedaltråkk. Det var vår fremste hensyn i å skape service Course ® SL setepinne. Den sikre, lavprofilsklemme gjør salen til å gli lenger tilbake langs skinnene, og med 0 mm og 20 mm tilbakeslag alternativer, er det mulig for nesten enhver rytter å oppnå den perfekte passform. Denne unike klemmen utformingen har også nedadvendte skruehoder som tillater mikrojustering av setet, selv etter at den er montert.


- For høy styrke, lav vekt, og effektiv bruk av hvert gram, er skaftet og hodet, men er ikke limt 3D-støpt av ett stykke av 7075 aluminium. For ytterligere å redusere vekt, 220 g (275 x 27,2) 0 mm tilbakeslag Tjenesten Course SL setepinne bruker titan bolter og mer intrikate maskinering enn vanlig service Course setepinne. Tjenesten Course SL Setepinne er tilgjengelig i 330 mm lengde for 0 mm tilbakeslag alternativ og 275 mm og 350 mm lengder for 20 mm tilbakeslag setepinne samt 27,2 og 31,6 mm diameter.
Spesifikasjon:


- Vekt 220g


- Diameter 27.2/31.6


- Lengde 330mm


- vektgrense £ 300


Kjøp dine favoritt Sykkeldeler modeller og nyt sykkel. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Zipp Sl Speed Seatpost. Hvis du er i tvil om å kjøpe Zipp Sl Speed Seatpost, ta kontakt med vårt team av fagfolk i sykkel via telefon eller e-post.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk