`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zycle

Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

  • Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread
  • Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Produktbeskrivelse Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

12 mm gjennom aksel med forskjellige trinntrinn, avhengig av modell / merke på sykkelen din. Dette tilbehøret er nødvendig for å kunne tilpasse sykkelen din på ZYCLE valser. Kompatibel med ZYCLE og Bkool valser.


Elsker du sykkel? Få din Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Zycle gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Opplæring og konkurranse for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive sykkel modellene mulig har de fleste av våre Trener-tilbehør artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Produkttype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Se syklus treneraksel for synondse i cannondale

-

God morgen, jeg har en 2018 Cannondale-synapse, og i indikasjonene i bruksanvisningen indikerer den: REAR AXLE: 142 x 12mm. M12 x 1.0 Jeg vil spesifisere om den egentlige aksen for en bkoolrulle med disse egenskapene er: Zycle Trainer Axle 1,00 mm Gjeng som jeg kan finne i butikken din. Tusen takk

våre eksperter svarer

Hei, denne akselen fungerer sammen med rullen din.
Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk