up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Elite
360

Elite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon

plus
  • 360Elite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon
  • Play videoElite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon
  • Elite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon

Elite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon

Περιγραφή προϊόντος Elite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon

Ο σακίδιο Triathlon Elite Tri Box έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του εξελιγμένου αθλητή αφού προσφέρει τέσσερις τρόπους χρήσης του και όταν θέλετε να το αποθηκεύσετε, θα έχετε το πλεονέκτημα ότι είναι πτυσσόμενο και εύκολα συμπιεστό .

Αυτό το κιβώτιο Elite σας επιτρέπει να το μεταφέρετε σε STANDARD MODE , το πιο συνηθισμένο για τους αθλητές χαμηλής αγωνιστικής δραστηριότητας, επειδή δίνει ένα άνοιγμα στο επάνω κάλυμμα όπου θα βρείτε ένα ευρύ και χωρισμένο διαμέρισμα για την τσάντα ποδηλάτου και την τσάντα αγώνα. Επεκτείνετε το να έχει τα πάντα στο χέρι.

Στο PRO MODE αυτού του σακιδίου για επαγγελματίες αθλητές , μπορείτε να τοποθετήσετε τα παπούτσια στη μοτοσυκλέτα και να αφήσετε τα αγωνιστικά παπούτσια μπροστά από το κουτί. Το LITE MODE σας δίνει μια γρήγορη μετάβαση σε μικρούς χώρους καθώς μπορείτε να αφαιρέσετε το επάνω κάλυμμα και να το τοποθετήσετε κάτω με τον οποίο εξοικονομείτε ένταση στην περιοχή.

Τέλος, ο PRO LITE MODE είναι ιδανικός για προχωρημένους αθλητές με πολύ μικρό χώρο, όπου μπορείτε να ξεδιπλώσετε μόνο μία από τις σακούλες παπουτσιών και να αφαιρέσετε το ήμισυ της τσάντας για να το τοποθετήσετε κάτω, πράγμα που μειώνει σημαντικά την ένταση.

Αυτό το σακίδιο triathlon περιλαμβάνει μια πετσέτα για μια άνετη μετάβαση και μια εσωτερική σακούλα για να διαχωρίσετε υγρά ρούχα από τα ξηρά ρούχα. Το Tri Box μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 4 διαφορετικούς τρόπους, με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του αθλητή ή τα χαρακτηριστικά της μεταβατικής ζώνης (που θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του διαγωνισμού):

Χαρακτηριστικά:

STANDARD "Setup:

ιδανικό για τριαθλητές που δεν λαμβάνουν μέρος σε πολλές εκδηλώσεις, αλλά εξακολουθούν να προτιμούν να διατηρήσουν την organiztion των εργαλείων τους. Απλά ανοίξτε το επάνω καπάκι εκ περιτροπής, αφαιρέστε τις 2 σακούλες (ποδηλασία και τα αγωνιστικά τσάντες) και κρεμάστε τους μπροστά από το Tri ασφαλείας από ταινίες Velcro τους, και όλα τα εργαλεία θα πρέπει να οργανώνονται τακτοποιημένα

PRO "Setup:

ιδανικό για pro τριαθλητές που πρέπει να προετοιμαστούν ζώνη μετάβασης τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Απλά ανοίξτε το επάνω καπάκι εκ περιτροπής, αφαιρέστε τις 2 σακούλες (ποδηλασία και τα αγωνιστικά τσάντες), αφαιρέστε την τσάντα Τ1, κρεμάστε τα παπούτσια ποδηλασίας για το ποδήλατο, τοποθετήστε το άδειο παπούτσι Τ1 που μεταφέρουν τσάντα και κρεμάστε το παπούτσι Τ2 που μεταφέρουν τσάντα αγωνιστικά μπροστά από το Tri Box

LITE "setup:

πολύ χρήσιμο όταν η μεταβατική περιοχή είναι περιορισμένος. Απλά αφαιρέστε το επάνω καπάκι και τοποθετήστε το στο κάτω μέρος, αφαιρέστε τις 2 σακούλες (ποδηλασία και τα αγωνιστικά τσάντες) και τοποθετήστε τα μπροστά από την Tri Box, αποσυμπιέστε τα 4 πλευρικά φερμουάρ στη μέση και διπλώστε τις πλευρές τους, τοποθετώντας τα άκρα τους στο καπάκι προηγουμένως τοποθετείται στο κάτω μέρος. Αυτό μειώνει στο μισό όγκο της σακούλας, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει σε όλες τις συσκευές να είναι τοποθετημένα σε ένα τακτοποιημένο και αποτελεσματικό τρόπο

LITE PRO "της εγκατάστασης:

σχεδιαστεί για προχωρημένους τριαθλητές που δεν μπορούν να βρουν αρκετό χώρο στην περιοχή μετάβασης. Απλά αφαιρέστε το επάνω καπάκι και τοποθετήστε το στο κάτω μέρος, αφαιρέστε τις 2 σακούλες (ποδηλασία και τα αγωνιστικά τσάντες), αφαιρέστε την τσάντα Τ1, κρεμάστε τα παπούτσια ποδηλασίας για το ποδήλατο, τοποθετήστε το άδειο παπούτσι Τ1 που μεταφέρουν τσάντα και κρεμάστε τη σακούλα Τ2 αγωνιστικά μπροστά της Tri Box. Στη συνέχεια, απλά αποσυμπιέστε τα 4 πλευρικά φερμουάρ στη μέση και διπλώστε τις πλευρές τους, τοποθετώντας τα άκρα τους στο καπάκι προηγουμένως τοποθετηθεί στο κάτω μέρος. Αυτό δημιουργεί λιγότερη ακαταστασία, αλλά εξακολουθεί να οργανώνει αποτελεσματικά εργαλεία για γρήγορη χρήση

Εύκολο στη μεταφορά:

Tri Box μπορεί να μεταφερθεί σαν σακίδιο στη ζώνη μετάβασης (ή να απενεργοποιήσετε το ποδήλατο), διατηρώντας παράλληλα την τακτοποιημένη organiztion των περιεχομένων. Aviod τη σύγχυση που πολύ συχνά συμβαίνει κατά τη μετάβαση.

Πλήρως πτυσσόμενο:

όταν δεν είναι σε χρήση, Tri ασφαλείας μπορεί να διπλωθεί τελείως από αποσυμπίεση τα φερμουάρ στην πλήρη, έτσι ώστε να μειωθεί ο όγκος στο 1/3 σε σύγκριση με όταν είναι σε χρήση, το οποίο είναι βολικό όταν ταξιδεύουν, στο σπίτι ή στα αποδυτήρια . Μέσα Διαμέρισμα Optimization: δύο εσωτερικά διαχωριστικά οργανώσει υλικών και ξεχωριστό υγρό από

Παπούτσι που μεταφέρουν τσάντα:

Tri ασφαλείας περιλαμβάνει δύο ανθεκτικό και πρακτικό τσάντες που διπλώνουν σαν ένα και να οργανώσει τα παπούτσια σε ένα απλό, πρακτικό και έξυπνο τρόπο για να μειώσει τους χρόνους μετάβασης. Περιλαμβάνει, επίσης, μια πετσέτα, που συνδέονται με την τσάντα από μια λωρίδα βέλκρο, για να στεγνώσει τα πόδια σας κατά τη διάρκεια transitionis όταν είναι απαραίτητο.

Τσάντα εργαλείων:

Tri Box περιλαμβάνει μια γρήγορη αναδιπλούμενη τσάντα εργαλείων που αποθηκεύει υγρό ή ξηρό εξοπλισμό σας.


Μην περιμένετε άλλο και αγοράστε Elite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Elite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με bikeinn μέσω της σελίδας επικοινωνίας μας. bikeinn προσφέρει μια αποκλειστική συλλογή Τσάντες για ποδήλατο και άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Σε Τσάντες θα σας εξασφαλίσουμε ότι θα απολαύσετε τον αθλητισμό σας και την καθημερινή δραστηριότητα και θα κάνουμε τη ζωή σας πιο άνετη με την μοναδική γκάμα μας Σακίδια.

Χαρακτηριστικά Elite Tri Box Ειδικό σακίδιο πλάτης Traithlon

Χρώμα
Ικανότητα
Φύλο
Ηλικία

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Περιμένετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν

-

Μεγάλη Ποιότητα & Λειτουργικότητα Παραδόθηκε εγκαίρως λίγο πριν από την κούρσα :)

Elite tri κουτί

-

Κορυφαία προϊόντα. Πρακτική και καλά κατασκευασμένη. Ταχεία και αξιόπιστη παράδοση. Ευτυχώς ξανά

Εξοχος!

-

Μεγάλη ποιότητα προϊόντος. Λειτουργικός.

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up