up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Schwalbe

Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless Ελαστικά Mtb

plus
  • Play videoSchwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless Ελαστικά Mtb
  • Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless Ελαστικά Mtb

Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless Ελαστικά Mtb

Περιγραφή προϊόντος Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless Ελαστικά Mtb

Αυτό το ελαφρύ, ρόκα »πληροί πολλές προϋποθέσεις όλοι ταυτόχρονα: απίστευτο κράτημα με εξαιρετικά χαμηλό βάρος και αντίσταση κύλισης, με όλες τις τεχνικές βελτιώσεις ήδη επί του σκάφους 127 EPI Evo σφάγιο, PaceStar Τρίκλινο Ένωση, εξαιρετική αυτοκαθαρίζονται, ανοιχτό προφίλ πέλματος.Τεχνολογία:


Χωρίς αεροθάλαμο Τεχνολογία:


Εμείς στο Schwalbe πιστεύουν ότι χωρίς αεροθάλαμο είναι η τεχνολογία των ελαστικών του μέλλοντος!

Είτε ποδήλατο βουνού, αγώνα δρόμου ή περιοδείες. Για όλους τους φιλόδοξους σπορ αναβάτες χωρίς αεροθάλαμο είναι η σωστή επιλογή. Tubeless ελαστικά προσφέρει σαφή πλεονεκτήματα στην ταχύτητα, άνεση, κράτημα και αντοχή σε διάτρηση.


Δεν υπάρχει τριβή μεταξύ του ελαστικού σωλήνα. Αυτό μειώνει αποφασιστικά την αντίσταση κύλισης.


Χωρίς αεροθάλαμο μπορεί να επιβαίνουν σε χαμηλότερη πίεση του αέρα χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις! Αυτό φέρνει σημαντικά πλεονεκτήματα στην άνεση, αλλά επίσης σημαντικά περισσότερο έλεγχο σε κρίσιμες καταστάσεις και στις τραχιές διαδρομές.


Χωρίς αεροθάλαμο συστήματα παρέχουν πολύ υψηλή αντοχή σε διάτρηση. Ξαφνική απώλεια του αέρα μέσω διάρρηξης σωλήνων ή βαλβίδα κόψετε είναι αδύνατη. Ταυτόχρονα, ένα υγρό σφραγίδες προστασίας παρακέντηση τρυπά ενώ ιππασία και μέσα σε λίγα δέκατα του δευτερολέπτου.


Εύκολη χωρίς αεροθάλαμο / Snakeskin:


Το νέο st andard για τα ελαστικά μας Evo. Ένα νέο ύφασμα πλευρικό τοίχωμα μονόινα φέρνει τρία πλεονεκτήματα σε σχέση με το προηγούμενο ύφασμα SnakeSkin: Ακόμα καλύτερα κομμένα αντίσταση, αυξημένη προστασία και πιο σημαντικό είναι ότι επιτρέπει την εξαιρετικά εύκολη μετατροπή χωρίς αεροθάλαμο.


Η χρήση υγρών σφραγιστικό είναι λογικό, αλλά κατά τα άλλα η εγκατάσταση είναι εξίσου εύκολη όσο και με τα ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο πραγματικό. Χρονοβόρα η μετατροπή απαιτεί εντατική και συχνή ανακίνηση


Liteskin


Το ελαφρύτερο επιλογή. Ελαστικά LiteSkin MTB παραιτηθεί Snakeskin, αλλά εξακολουθούν να έχουν υψηλή αντοχή πίεσης των ελαστικών σφαιριδίων. Αν δεν σας πειράζει η επιπλέον προσπάθεια, αυτά τα ελαστικά μπορούν επίσης να μετατραπούν σε Tubeless χρησιμοποιώντας ένα υγρό κολλητών.


Καλώς ήρθατε στην Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless Ελαστικά Mtb ειδική προσφορά! Σκεφτείτε το bikeinn όταν θέλετε να ανανεώσετε ποδήλατο υλικά. bikeinn είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί από κοινού με τις καλύτερες εθνικές και διεθνείς μάρκες, όπως Schwalbe έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε ό, τι ψάχνετε για να απολαύσετε τη ζωή σας. Ελέγξτε τα διαθέσιμα προϊόντα Ρόδες και λάστιχα.

Χαρακτηριστικά Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless Ελαστικά Mtb

Χρώμα
Προτεινόμενη χρήση
Διάμετρος της ρόδας
Τύπος καλύμματος

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Schwalbe πυραύλων ron

-

Αυτοί οι τύποι είναι γρήγορη και λαβή και σύρετε πολύ προβλέψιμα σε όλα εκτός από λασπώδεις συνθήκες, όπως θα αναμενόταν.

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up