up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Suunto

Suunto Ambit3 Peak Λουρί

plus
  • Play videoSuunto Ambit3 Peak Λουρί
  • Suunto Ambit3 Peak Λουρί

Suunto Ambit3 Peak Λουρί

Περιγραφή προϊόντος Suunto Ambit3 Peak Λουρί

Αυτός είναι ο αρχικός ιμάντας για το ρολόι Suunto Ambit3 Peak Black. Μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας με ένα κατσαβίδι μεγέθους 6 IP Torx Plus.

Ο λουρίδα ελαστομερούς αισθάνεται άνετα στον καρπό σας και ταιριάζει στον καρπό μεγέθους 13 έως 23 cm (5 έως 9 in) σε περιφέρεια.


Με Suunto Ambit3 Peak Λουρί μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου σας χωρίς επιπλοκές. Αν σας αρέσει η μάρκα Suunto και τα ποδήλατο προϊόντα, επισκεφθείτε τις κατηγορίες του Ηλεκτρονικά προϊόντων που σας ενδιαφέρει και να δώσετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν και να το λάβετε σε λίγες ημέρες. Στόχος μας bikeinn είναι να κάνουμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας προσιτά σε όλους με μια αποτελεσματική παγκόσμια υπηρεσία παράδοσης.

Χαρακτηριστικά Suunto Ambit3 Peak Λουρί

Χρώμα
Υποκατηγορίες
Τύπος προϊόντος

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Βραχιόλι suunto a3 peak

-

Πανομοιότυπο με το πρωτότυπο, βίδες, παξιμάδια και κόλλα, λείπει μόνο το κατσαβίδι torx για να είναι τέλειο. Από την άλλη, υπερμεγέθη συσκευασία σε σύγκριση με το προϊόν ???, αυτές τις μέρες !. Συνιστώ το προϊόν

Πρωτότυπο

-

Πρωτότυπο προϊόν με γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση.

Πρωτότυπο λουράκι

-

Αρχικός ιμάντας, με βίδες και παξιμάδια αντικατάστασης, σωλήνας στεγανοποίησης. Δεν περιλαμβάνει κατσαβίδι 6 torx. Γρήγορη υπηρεσία παράδοσης.

Βραχιόλι ambit 3 κορυφής

-

Αυθεντικός ιμάντας που παρέχεται με βίδες, ένα σωλήνα κόλλας νήματος και οδηγίες συναρμολόγησης.

Λουράκι κορυφής suunto ambit

-

Ταιριάζει τέλεια, πρωτότυπη και ομοιόμορφη παράδοση στο εξωτερικό σε χώρες της Ευρώπης ήταν εξαιρετικά γρήγορη. Πολλά ευχαριστώ.

Λουρί suunto ambit 3

-

Εξαιρετική αντικατάσταση suunto, εκτός από το λουράκι, η τσάντα περιλαμβάνει ένα ανταλλακτικό βίδες και κόλλα από λακτίτη, καθώς και οδηγίες.

Αντικατάσταση ιμάντα ambit 3 κορυφή

-

Τέλειος

Λουράκι suunto ambit 3

-

Η τιμή είναι υψηλότερη από άλλες εναλλακτικές στην αγορά, αλλά αξίζει να πληρώσετε το επιπλέον κόστος για την ανώτερη ποιότητα του πρωτότυπου που περιλαμβάνει επίσης βίδες + στεγανωτικό.

Βραχιόλι ambit 3 κορυφής

-

Τέλειος

Λουρί suunto ambit 3.

-

Το δεύτερο αγοράζω εδώ. Πάντα η καλύτερη τιμή και η καλύτερη εξυπηρέτηση.

Suunto ambit3 (ambit2) Κορυφαίο λουρί

-

Καλό και λειτουργικό και καλύτερο στη χρήση από το αυθεντικό λουράκι από καουτσούκ. Συμπεριλήφθηκαν οι εικονογραφικές οδηγίες καθώς και η κόλλα ασφάλισης με την οποία οι ανοιχτές βίδες μπορούν να διατηρηθούν σωστά συνδεδεμένες.

Αντιστοιχεί στο προβλεπόμενο

-

Είναι ό, τι θέλετε, μόνο μια σημείωση, το κλειδί είναι πολύ σημαντικό, η συντριπτική πλειονότητα των ωρολογοποιών δεν έχουν αυτό το κλειδί.

Λουράκι suunto ambit3

-

Γνήσιο λουράκι αντικατάστασης Suunto για Ambit3 Peak και Ambit2, με βίδες Loctite 242, συνδετήρες και κλείδωμα νήματος. Υψηλή τιμή αλλά κορυφαία ποιότητα Suunto.

Βραχιόλι

-

Χωρίς παράπονα, άψογη εφαρμογή και εφαρμογή

Αντικατάσταση ιμάντα για ambit 3

-

Φανταστικό ρολόι, αλλά οι ιμάντες δεν διαρκούν. Οι αυθεντικοί ιμάντες ταιριάζουν καλύτερα σε ένα κατά τα άλλα σκληρό ρολόι.

Βραχιόλι 3 κορυφών ambit

-

RAS - παραγγελία και παράδοση στην κορυφή.

Φιλοδοξία 2

-

Ωραία.

Βραχιόλι suunto

-

Χωρίς παράπονα, άψογη εφαρμογή και τοποθέτηση

Ζώνη κορυφής suunto ambit3

-

Το προϊόν είναι εξαιρετικό. επίσης την τιμή

Ζώνη κορυφής suunto ambit3

-

Γρήγορα και αποτελεσματικά.

συνιστώ

-

Αποτελεσματική και καλή ποιότητα

σχόλιο

-

Η καλύτερη τιμή που βρήκα στην αγορά, πολύ ευχαριστημένος με αυτή την αγορά. Τέλεια παράδοση και παρακολούθηση.

Φτηνές

-

Μετά από όλα γνήσια είναι το καλύτερο! Το Trekkin είναι η φθηνότερη τιμή, αλλά πωλείται σύντομα, οπότε πρέπει να το ελέγχετε συχνά.

Περιοχή εξόρμησης 3 ακτίνας suunto

-

Εύκολο να τοποθετήσετε και να καθίσετε πολύ καλά στο βραχίονα.

Ambit 3 βραχιόλια κορυφής

-

Προϊόν υψηλότερης ποιότητας. Τέλεια !! 5 αστέρια.

Suunto

-

Ποιότητα και εξυπηρέτηση ό, τι περίμενα 100 × 100 συνιστάται

Μια τέλεια εφαρμογή

-

Μια τέλεια τακτοποίηση για το Suunto μου Πεδίο 2

Ένα χρόνο και 32 ευρώ

-

Το προϊόν είναι το πρωτότυπο, με την τσάντα του SUUNTO. η βίδα στερέωσης ... Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι πολύ αδύναμη για την τιμή που έχετε, και σήμερα έχει την πρώτη ρωγμή έξω και μέσα σε μια εβδομάδα θα πρέπει να σπάσει

Πεδίο 3 αιχμής λουράκι

-

Λειτουργεί άψογα. :)

Κορυφαίο προϊόν και την κορυφή του πωλητή

-

Ταιριάζει απόλυτα με Ambit2 μου!

Suunto βραχιολάκι

-

Εξαιρετική. τέλεια και γρήγορη παράδοση

Suunto ambit2 μαύρο λουράκι

-

Έγκαιρη, αποτελεσματική από πλευράς κόστους και Suunto επώνυμα συσκευασία, όπως περιγράφεται. Το υλικό ήταν ελαφρώς λεπτότερο και περισσότερο εύκαμπτο από το πρωτότυπο. Είναι που πολύ πιο άνετα αρχικά από την αρχικά συμπεριληφθεί λουράκι καρπού που πήρε μερικές εβδομάδες της φθοράς να συμμορφώνονται προς τον καρπό. Αυτό συγκρίνεται με το Suunto Ambit2 μαύρη έκδοση. Ανθεκτικότητα του νέου λουράκι καρπού που θα καθοριστεί. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγο Torx T6 διαθέσιμα. Kobalt εργαλεία κάνει ένα κατσαβίδι πολλαπλών άκρη με ένα μηχανισμό καστάνιας που επίσης κλειδαριές και προσφέρει όλες τις απαραίτητες συμβουλές για το ρολόι και επισκευή sunglass ως κόστος αποτελεσματική σύσταση. Προφανώς, η χώρα αγοράς θα επηρεάσει ο οποίος καθιστά τα διαθέσιμα κομμάτια. Είμαι ευχαριστημένος με την αγορά και το συνιστώ αυτό το προϊόν και TrekkInn.

πολύ καλό

-

πολύ καλή μπάντα, φαίνεται ότι είναι ισχυρότερη από ό, τι το αρχικό ρολόι. Σας ευχαριστώ.

δεξιά

-

Τέλεια, έστειλε και επικοινωνίας

Πολύ καλό!

-

Συνεργάζεται άψογα χάρη

αιχμής suunto Πεδίο 3

-

Belt "Peak Suunto Πεδίο 3 Strap» ισχύει και για το Suunto Πεδίο 2 είναι τέλεια. Λεπτότερο και ευέλικτα, ταιριάζει καλύτερα και διπλά θηλιές ζώνης για πρόσθετη ασφάλεια. Και η καλύτερη τιμή!

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up