up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Suunto

Suunto Core Regular Παρακολουθώ

Suunto Core Regular Παρακολουθώ

plus
  • 360Suunto Core Regular Παρακολουθώ
  • Play videoSuunto Core Regular Παρακολουθώ
  • Suunto Core Regular Παρακολουθώ
  • Suunto Core Regular Παρακολουθώ

Suunto Core Regular Παρακολουθώ

Περιγραφή προϊόντος Suunto Core Regular Παρακολουθώ

Γνωρίζετε ήδη το νέο μοντέλο Suunto Core Regular ; Αυτός ο υπολογιστής ABC καρπό έχει πιστοποιηθεί από επαγγελματίες ορειβάτες ως μία από τις καλύτερες και πιο λειτουργικές συσκευές που θα σας βοηθήσουν στην εκτέλεση του αθλητισμού σας. Το Suunto Core Regular μπορεί να σας προειδοποιήσει για την προσέγγιση μιας ισχυρής έκρηξης με το''Storm Alarm'', αυτό είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των επαγγελματιών ορειβατών, καθώς είναι πολύ χρήσιμο όταν παίρνετε κρίσιμες αποφάσεις.

Το Suunto Core είναι εξοπλισμένο με διάφορες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε την αναρρίχηση με βέλτιστο τρόπο όπως: ψηφιακή πυξίδα, υψόμετρο, βαρόμετρο, θερμόμετρο, δείκτη βαρομετρικής τάσης. Χάρη στον αισθητήρα κίνησης, αυτή η πρωτοποριακή συσκευή αναγνωρίζει τη φυσική σας δραστηριότητα και ενεργοποιεί το προφίλ του Altimeter για την καταγραφή των αλλαγών υψομέτρου. Ωστόσο, όταν παραμείνετε ακίνητος σε συγκεκριμένο υψόμετρο, ενεργοποιείται το προφίλ Barometer καταγράφοντας τις αλλαγές στη βαρομετρική πίεση. Και φυσικά, τα βασικά χαρακτηριστικά του Suunto Core σας προσφέρουν τη διπλή ώρα, το χρονόμετρο, την ημερομηνία και την ώρα ανατολής και ηλιοβασιλέματος. Είναι ο καλύτερος φίλος του ορειβάτου! Suunto πυρήνα τακτική μαύρο - NEW!


Απαραίτητο εξοπλισμό για την κλίση κάθετα, ο πυρήνας Suunto είναι η επαγγελματική σημείο αναφοράς για ABC wristops.


Μπορείτε να αναζητήσετε και να δείτε αστέρια. Αλλά Suunto πυρήνα σας βλέπει την επικείμενη καταιγίδα. Και αυτό σας λέει με το συναγερμό Storm - ένα από τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε σταθερά καλές αποφάσεις.


Με βάση την επιτυχία του σεβάσμιου Vector Suunto, ο πυρήνας Suunto σας κρατά ενήμερους με μια ακριβή υψόμετρο, βαρόμετρο, ψηφιακό θερμόμετρο, Καιρός Δείκτης Trend και ψηφιακή πυξίδα.


Ο μετρητής πίεσης λειτουργεί σε τέσσερις διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης μιας αυτόματη ρύθμιση που ανιχνεύει την κίνηση σας ή την έλλειψη αυτής, η εναλλαγή μεταξύ υψόμετρο και βαρόμετρο αναλόγως.


Η πυξίδα διαθέτει μια περιστρεφόμενη στεφάνη για παραδοσιακή χρήση, ή one-touch λειτουργία που σας επιτρέπει την όραση, να κλειδώσετε και να ακολουθήσετε ένα έδρανο. Καθημερινές λειτουργίες περιλαμβάνουν διπλή ώρα, ημερομηνία, ξυπνητήρι, αθλητικό χρονογράφο και προέβλεψε χρόνους για την ανατολή και δύση του ηλίου.


Χαρακτηριστικά ΠροϊόντοςΥψομέτρου: Μέτρηση Διαφορά / Εκκίνηση από το 0, ημερολόγιο, αυτόματη λειτουργία


Βαρόμετρο: Συναγερμός Storm, Καιρός Δείκτης Trend, Γράφημα Καιρός


Πυξίδα: περιστρεφόμενη στεφάνη, Digital Bearing, εύκολη βαθμονόμηση


Μέτρηση Βάθος: Μέγιστο βάθος 10 m


Ρολόι: Ανατολή / Δύση Ώρα, Διπλή Ώρα, Αντίστροφη μέτρηση


Άλλα: Κλείδωμα κουμπιών, 4 Γλώσσα


Ξέρετε όλα τα χαρακτηριστικά της Suunto Core Regular Παρακολουθώ; Στο bikeinn, επιλέγουμε ποδήλατο είδη που εξατομικευμένη για διάφορες δραστηριότητες και σπορ. Αν ψάχνετε άλλα Ηλεκτρονικά αντικείμενα αντ ´αυτού, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη Ρολόγια συλλογή. Όλες οι μάρκες που πουλάμε όπως Suunto όλα συνδέονται με το άθλημα ή δραστηριότητα που εκπροσωπούν. Όλες οι μάρκες που αγαπάμε, δοκιμάζονται εσωτερικά από την ομάδα ποδήλατο των ειδικών μας!

Χαρακτηριστικά Suunto Core Regular Παρακολουθώ

Χρώμα
Φύλο
Τύπος προϊόντος
Προτεινόμενη χρήση
Ηλικία
Λειτουργίες

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs coinns

Υπέροχο ρολόι

-

Ένα ωραίο ρολόι με μπαταρία ποιότητας. Το υψόμετρο είναι αρκετά ακριβές. προτείνω.

Σε δοκιμή

-

Μου έρχεται πρόσφατα και αυτή τη στιγμή δεν μπόρεσα να το βαθμολογήσω, έχω κοιτάξει το εγχειρίδιο και δεν τελείωσα να το πάρω, θα συνεχίσω να προσπαθώ. Δεν ξέρω πόσο ακριβές θα είναι στη μέτρηση των παραμέτρων του. Το ρολόι διαθέτει μεγάλες διαστάσεις για μικρούς καρπούς.

Ωραίο ρολόι για φιλική τιμή

-

Κατά τη διάρκεια των έξυπνων ρολογιών που πρέπει να τοποθετήσετε σε ένα φορτιστή κάθε δύο ημέρες και αυτό σας ενοχλεί για κάθε εκκαθάριση με ειδοποιήσεις, αυτό είναι ένα ανάγλυφο. Ωραίο ρολόι με σαφείς αριθμούς, σωστά λειτουργίες ABC, συναγερμό καιρού και πολύ εύκολο στη λειτουργία. Το ρολόι είναι εύκολο να διαβαστεί στο σκοτάδι με το ελαφρύ κουμπί. Το πρώτο μου Suunto Core το έχει κάνει για 10 χρόνια, αλλά έχει σκοτεινή οθόνη. αυτή η οθόνη φωτός έχει καλύτερη αναγνωσιμότητα από πολλές διαφορετικές γωνίες. Ο λόγος τιμής / ποιότητας είναι εξαιρετικός. Η γρήγορη παράδοση από τον Trekkinn και εγώ κρατήσαμε καλά ενημερωμένοι για την κατάσταση της παραγγελίας μου. Συνιστάται εάν θέλετε ένα κανονικό ψηφιακό ρολόι με λειτουργίες abc.

Όλα είναι ωραία, καλό προϊόν.

-

Όλα έφτασαν καλά, καλό προϊόν.

Ακριβής με παράδοση.

-

Ακριβής με παράδοση.

Suunto

-

Ταιριάζει απόλυτα με τις προσδοκίες μου, εύκολο στη χρήση

Μεγάλο ρολόι για το βουνό

-

Μεγάλο ρολόι για τον ορειβάτη. Έχω χρησιμοποιήσει το δικό μου για περισσότερο από 3 χρόνια και οι αισθητήρες είναι πολύ ακριβείς. Ο συναγερμός καταιγίδας λειτουργεί καλά. Το χρησιμοποιώ στην εργασία, χρειάζομαι πυξίδα και δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό. Η μπαταρία διαρκεί ελάχιστα, αλλά αναμένεται δεδομένου του αριθμού των λειτουργιών.

πυρήνα suunto

-

Η ικανότητα να μετρήσει τη θερμοκρασία του νερού, η δυνατότητα πρόβλεψης αλλαγές του καιρού, δύο ζώνες ώρας, ταιριάζει καλά στο χέρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι για povsednevku.

Σούπερ εξυπηρέτηση και super τιμή!

-

Το προϊόν ήρθε γρήγορα και ήταν σε άριστη κατάσταση!

Γράψτε ή κάντε μια ερώτηση στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up