`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Zipp

Zipp 202 Cub NSW Front

  • Zipp 202 Cub NSW Front
  • Zipp 202 Cub NSW Front

Zipp 202 Cub NSW Front

Produktbeskrivelse Zipp 202 Cub NSW Front

Når vi ga våre topp ingeniører i The Nest avansert utvikling lab oppgaven med å miste mer vekt fra vår letteste karbon clincher hjulsett, 202 Firecrest, samtidig forbedre rullende friksjon, aerodynamikk, og bremsing, det var en veldig høy orden. Når vi ba dem om å gjøre alt dette uten å ofre holdbarhet, det så ut som en umulighet. Men NSW avanserte utviklingsteamet levert på hver forespørsel og bygget den ultimate klatre hjulsett, en klatring hjulsett sterk nok til å bruke på hver tur.

Konstruert for å være den raskeste akselererende karbon clincher Zipp noensinne har gjort, flyr 202 NSW opp de tøffeste bakkene, og barberer deretter enda mer tid ut av utfor å følge. Og fordi utvinne større hastighet på fjellet er bare halve kampen, bygde vi 202 NSW å levere den laveste luftmotstand tilgjengelig for en felg av denne dybden for fart overalt ellers.

For en klatring hjulsett å være verdensledende det har å gjøre mer enn bare å levere lav vekt; det har å levere kompromissløs ytelse på alle nivå. Dette er grunnen til Zipp ingeniører i The Nest valgte å forbedre verdens raskeste klatring karbon clincher, 202 Firecrest.

Med en ny lighter karbonfiber layup for 32mm dyp 202 NSW har de droppet vekt der det betyr mest, i ytterkanten av hjulet, og samtidig opprettholde holdbarhet og sideveis stivhet som Firecrest er kjent for. Deretter reduseres de luftmotstand med ABLC Sawtooth ™ teknologi og brukes imponere ™ -grafikk for å sikre at ingenting stod mellom luften som strømmer over kanten og dimples gjort for å jevne det flyt. Å vite at det er noen fordel for et hjulsett som klatrer raskt og synker sakte, NSW ingeniører innlemmet vår Showstopper ™ bremsespor for de mest tillit inspirerende rim bremseegenskaper tilgjengelig, om veien er våt eller tørr.

For ytterligere å forbedre hjulsett rullende effektivitet, er 202 NSW rim fylt til vår banebryt Cognition ™ hubset. Bygget rundt vår Axial Clutch ™ freehub teknologi, er Cognition bakre hub konstruert for å opprettholde hastigheten når kystfart ved å løsne sperremekanismen. Denne teknologien gjør det mulig for Cognition bakre hub for å levere langt mindre rullemotstand enn hjul med konvensjonelle freehubs en stor fordel når kampene gjennom bølgende foten eller når spunnet ut på lange utforkjøringer.

Konstruert for hastighet når du nærmer deg, stigende, traversering, og synkende verdens tøffeste fjellveier, er Zipp 202 NSW et hjulsett som bare kan komme fra ett sted, The Nest, hvor verdens raskeste hjulene er laget.

kognisjon HUBSET

Hver gang en konvensjonell hubset begynner å kysten, friksjon innenfor freehub sperremekanismen fungerer som en trommelbrems å bremse rytteren ned. Med Cognition hubset er Axial Clutch teknologi, har vi redusert dette drag ved å frigjøre sperremekanismen når kystfart. Våre tester viser at de beste tradisjonelle tre pale hub design har to ganger den roterende friksjon som vår Axial Clutch utstyrt Cognition bakre hub, og de mest populære hubsets bruker en lignende drivmekanisme som Axial Clutch ble funnet å produsere fire ganger den roterende friksjon.

Med mindre intern hub dra en rytter kan pedal mindre når man kjører gjennom bølgende åser eller utkast i motvind. Eller oppnå høyere hastigheter når kystfart i en aero tuck, eller velge å stoppe syklet en stund før før du går inn i et hjørne og bank som wattstyrke for bruk avslutter hjørne. Axial Clutch teknologien gir også ryttere å opprettholde hastigheten gjennom svingene som ikke krever oppbremsing innspill, og dermed øke hjørne exit hastigheter.

Inne i Axial Clutch mekanisme vi bruker magneter, snarere enn stålfjærer, å bevege seg og engasjere våre lett Metal sprøytestøpt (MIM) skralle ringer for uovertruffen pålitelighet og konsistent drift. Med 36 poeng av engasjement som alle interlock samtidig, det er ikke en sikrere freehub mekanismen på markedet.

Vår Axial Clutch freehub mekanismen er også kompatibel med XDR drivere. Dette gir rytterne mulighet til å velge en 10 42 kassett å montere en 1x11 drivverk med et tilsvarende utvalg til enten et kompakt eller standard veien dobbelt drivverk.

En stjerne flens rette trekke hubshell design på baksiden hub fordeler belastningen plassert på navet vinkel bort fra lagrene. Vi har også utviklet et unikt scalloped kant hubshell design for vår front hub. Dette scalloped utformingen opprettholder lagerboringen diameter når høy radial snakket strekk påføres. Begge disse hubshell designelementer at lagrene stille seg på plass, rull raskere, varer lenger, og gir en sideveis stivere hub. Om disse lagrene, har vi valgt sveitsiske rustfritt stål lagrene spesielt laget til våre spesifikasjoner for å gi den lengste, laveste friksjon ytelse tilgjengelig.

ABLC SAWTOOTH ™ TEKNOLOGI:

Vår nye Sawtooth smilehull design består av 12 noder som er nøyaktig klokket å starte aerodynamisk klipping med en hastighet på 50 Hz på en rytter hastighet på 20 mph. Sawtooth oppnår dette ved å fremkalle små ark virvler som kaster seg på et lavt omfang, men på et høyere egenfrekvens, og dermed redusere den laminære boble effekt på aerodynamisk skjermet side av felgen profil for å ytterligere redusere høyt yaw drag og forbedre vind stabilitet. Det vind stabilitet formidler deretter trygghet i gusty vindforhold og samtidig spare watt som ville ha blitt brukt opp mens du forsøker å holde din linje.

IMPONERE:

Vi har ansatt Zipp sin imponere ™ grafikkteknologi, som skriver ut grafikk direkte på rattet, for å hjelpe tillate gropene til å gjøre hva de var ment å gjøre - kontroll virvelavløsning, hastigheten som luft kaster av hjulet. Administrerende dette er avgjørende for stabilitet. I likhet med 303, 404 og 808 NSW, imponere grafikk også gi 202 NSW en særegen stealthy utseende samtidig som felgen så lett som mulig.

showstopper:

Når det gjelder bremsing, "bra for en karbon rim" var ikke bra nok for 202 NSW. Vi ønsket bremseegenskaper som var bedre enn aluminiumsfelger og andre karbon rim, og vi har oppnådd det målet. Vår bransjeledende silisiumkarbid Showstopper ™ bremsespor leverer uovertruffen bremsekraft og modulasjon uavhengig av værforhold eller lengden på nedstigningen. Med Showstopper bremseegenskaper, må du finne en annen unnskyldning for ikke å ri på regnværsdager.

FØDT of Science. Realisert ved HAND .:

Zipp 202 NSW ble utviklet ved hjelp av CFD (Computational Fluid Dynamics) etterbehandling programvare og måneder i vindtunnel, inkludert Aerodynamic Bike Testing Facility i ARC Wind Tunnel, en kort kjøretur fra Zipp er Indianapolis anlegget. Vi gjør dette fordi, som en av våre avanserte utviklingsingeniører, Dave Morse, er glad i å si, "The vindtunnel vil aldri bli erstattet som tarmen sjekk på hjulet design." De avanserte utviklingsingeniører på The Nest tok at data og opprettet felgen form som ble 202 NSW.

Zipp 202 NSW felger er lagt opp, støpt, boret, og bygget i Indianapolis, USA av Zipp teknikere. Våre eksperter hjulbyggere deretter hånd snøre felgene til vår europeiske laget Cognition hubset hjelp belgiske Sapim CX Ray eiker og sikker lås brystvortene for å sikre presisjon justering og selv snakket spenning. Sluttresultatet er en håndlaget hjulsett som holder seg fast og gjelder for årene som kommer.

spesifikasjoner:

Forhjul:

Vekt: 615g

Rim Brukt: X32NSW

Hub Brukt: Cognition

Rim Dybde: 32mm

Max Bredde: 25,4 mm

Intern Bredde: 16.25mm

Eiker: Sapim® CX Ray

Snakket Antall: 18

Spoke Mønster: Radial

Spoke Lengde: 272mm

Max Tire Pressure: 125psi

Max Tire Pressure: 8.62bars

Spor Tilpasningsdyktig: Nei

Dimpled Overflate: ABLC ™ Sawtooth ™

Nipples: Sapim® sikker lås

Eksterne Nipples: Ja

Hver Wheel Inkluderer:

Zipp Tangente titan svart spyd

Zipp ventilforlenger av Silca®

Zipp enkelt hjul bag

Zipp Tangente Platinum Pro Evo bremseklosser

Zipp Tangente tube 700c x 20 28mm

Zipp felgbånd 700c x 20mm


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett sykkel butikk. Kjøp Zipp 202 Cub NSW Front med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende sykkel produkter i Felger og dekk kategorien som kan supplere din bestilling, bikeinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Zipp 202 Cub NSW Front

Lys stilling
Anbefalt bruk
Materialer
Hjuldiameter
Felgeprofil
Bremsetype
Dekktype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk