Campagnolo Bullet H50 Tyre Campagnolo (Pair)

Campagnolo Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Campagnolo

$ 779.95

Listpris: 917.59

Du sparar 15.00%: $ 137.64

Storlek

Antal

info

Minimum online price audited bynetRivals

lupa

Campagnolo Bullet H50 Tyre Campagnolo (Pair)

close

Campagnolo Bullet H50 Tyre Campagnolo (Pair)

Campagnolo Bullet H50 Tyre Campagnolo (Pair)

Beskrivning

Redo att vinna, alltid.
The Bullet ™ Ultra ™ är helt nya hjul av Campagnolo® att alla väntade på: en attraktiv design och prestanda för en verklig leader.The speciell struktur av fälgen, i kombination med överdimensionerade navet och G3 ™ spoking lösning med DRSC ™ (Directionated Rim Spoke koppel) system ge hjulet och explosiva lyhördhet i kombination med stor manövrerbarhet och styrprecision. I sin tur, CULT ™, USB ™ och högsta kvalitet bollar / lager tillåter kraft rörelser och hållbarhet över tid utöver det av någon annan competitor.The Bullet ™ Ultra ™ hjul finns i "Dark" och "Bright" versioner. The Bullet ™ Ultra ™ hjulet helt handmonterade av en specialiserad Campagnolo® tekniker och kontrolleras i varje liten detalj med elektroniska instrument. Detta säkerställer maximal prestanda och tillförlitlighet för alla Campagnolo® hjul.
Funktioner:
RIM PROFIL OPTION: clincher: gör det möjligt att använda traditionella clincher.
INTEGRERAD ALUMINIUM / CARBON RIM STRUKTUR: den exklusiva kopplingssystemet med strukturen aluminiumfälg och kol gör fälgen extremt styv, den möjliggör utmärkt respons nivåer och hållbarhet av hjulet.
Dynamisk balansering på fälgen: tack vare en speciell operation av produktionsprocessen, är kolfibern upplägget placerad på ett sådant sätt att man erhåller perfekt balansering av fälgen även vid höga hastigheter.
MOMAG ™: Tillåter den yttre profilen av kanten för att vara fria från hål? ökar strukturella motstånd? gör fälgtejp onödig och minskar vikten på hjulet.
EXKLUSIVT pressystem för fälgen i OMÅLADE CARBON: möjliggör en ytterst begränsad vikt och en slät yta fri från brister.
TALADE ANTI rotationssystem: Håller ekrarna i positionen för maximal aerodynamisk penetration.
DRSC ™ (Riktnings Rim Spoke Koppling): exklusiv fälg / talade kopplingssystem. Det gör att fälgen, ekrar, nipplar och navet för att anpassa ordentligt med samma spänn värdet på alla områden.
Aerodynamiska profilen I STÅL: garantera maximal aerodynamiska penetration och tack vare det använda materialet, lägre vikt och högre reaktivitet.
Självlåsande OVERSIZE ALUMINIUM NIPPLAR: de minskar den perifera massan av hjulet till ett minimum, vilket således ökar respons. Den nipplar självlåsande system ger rätt spänning av ekrarna och inte kräver något underhåll.
Kopp och konlagren: lätt boll / lagerjustering minskar möjlig boll / lagerspel precision drift bibehåller prestanda över tiden.
3 annan boll / Lager ALTERNATIV: konfigurera hjulet efter dina behov:
1. bästa kvalitet standardlager
2. USB ™ keramiska kulor
3. bollar / lager med CULT ™ -systemet
ALUMINIUM navkroppen: ger hjulet en hög grad av lateral styvhet och reducerar vikten till ett minimum.
OVERSIZED fläns på drivsidan: ökar vridstyvheten, ökar reaktiviteten vid varje förändring i rytmen av pedaltrampn.
ALUMINIUM AXEL: minskar den totala vikten av hjulet.
QUICK RELEASE: Ny, helt ny utformning och lättare aerodynamiska profilen hjulblocket. Stål ryggrad och excentrisk, spak med borr belysning och aluminum die.
Excentrisk förslutningssystem tillåter cyklisten att modulera tryck som är nödvändigt för ökad känslighet för att hitta den rätta stängning av blocket. Lätt att använda, med ett material som tål slitage, rost, och tryck.
Specifikationer:
Clincher: 1,590 g
Teknologi:
USB ™ Ultra Smooth Kullager: Perfekt släta ytor och lägre friktion för att minska effektförluster är de mest intressanta funktioner. Lägg på minskad vikt och motståndskraft mot korrosion och du kommer att förstå varför vi kan ge dig de bästa tack vare USB ™. All din makt kommer att överföras på vägen. Campagnolo® har en lång stående rykte för extremt höga prestanda dess nav när det gäller smidighet och tillförlitlighet. I själva verket är alla de projekt helt utvecklad i vår FoU-avdelning Campy Tech Lab ™ och vi har lagt tvångsmässig vård till att ta hand om varje detalj. De nav med USB ™ keramiska lager (Ultra Smooth Lager) ytterligare stärka hjulen jämnhet och minska vikten och behovet av underhåll. Jämförande tester har visat att USB ™ lagren är 50% mjukare än standardlager. Nu förbättrar resultatet under loppet eller helt enkelt gå för en åktur med dina vänner blir easier.USB ™ Ultra Smooth lager teknik används för Record ™ vevparti och för nya Shamal ™ Ultra ™ hjul.
G3 Geometri: Campagnolo® har utvecklat en monterings arkitektur som, jämfört med en traditionell hjul, gör det möjligt att förbättra energiöverföring, minska stressen på ekrarna på höger och öka tvär rigidity.This uppnås eftersom G3 ™ geometri rätt sidan av bakhjulet är utrustad med dubbelt så många ekrar som vänster. Resultaten av G3 ™ -systemet är verkligen extra: bättre överföring av det drivande momentet, bättre styvhet i sidled, reduktion av spänningen i de bakre hjul ekrar. Och tack vare G3 ™ -systemet som kompenserar för de krafter som verkar på 2 sidor av hjulet, det finns inga fler hjulvibrationer, även för tyngre people.In 2012 avstånds de Shamal ™ och Zonda ™ hjul öka lyhördheten specifikt tack vare detta system. G3 ™ blir Mega G3 ™ tack vare den överdimensionerade flänsen. Med denna lösning kan en ökning av torsionsstyvheten värdena ännu fler, till fördel för den totala responsen i hjulet.
MoMag ™: Vad är MoMag?
En teknik som erbjuder flera fördelar till den strukturella integriteten av hjulet samt eliminerar behovet av fälgband. Namnet
härrör från "Montering magnet" system, förkortas till MoMag ™.
Hur fungerar det? Bröstvårtorna, en gång insatt inuti fälgen via ventilhålet är "guidad" till anslutningspunkten med ekern med hjälp av magnet.This enkelt men sinnrika system gör det möjligt att ha ett hjul utan hål på den övre bron, men med ekrar spända av traditionella bröstvårtor!
Fördelar: Inga hål på kanten innebär att fälgen är likformig vid varje punkt, fritt från stresspunkter eller svaghetszoner och för stuknings profiler ingen fälgband krävs, till vinst på viktminskning.
Fördelarna är omedelbart klart: större fälg livstid, större motstånd mot trötthet, möjligheten att ge ekrarna större spänning och större styvhet som, i form av prestanda, innebära större reaktivitet och acceleration.
Men det är inte allt. Fördelarna inkluderar extremt snabb och enkelt underhåll och talade ersättning.
Allt för att den vinst på cyklister som väljer Campagnolo®.
Dynamic Balance ™: RIM Dynamic Balance ™ - Aluminiumhjul: Konceptet är enkelt och elegant: balansera vikten av packningen, med en brevförsändelse av samma vikt placeras på exakt motsatt sida. För toppmodeller, uppnås detta genom en speciell operation på den del av fälgen motsatt kanten gemensamt.
EKRAR Dynamic Balance ™: För instegsmodeller Dynamic Balance ™ erhålls genom att använda två överdimensionerade ekrar i avsnittet motsatt leden. Resultatet är ett hjul med perfekt balanserade rotationsdynamik.
RIM Dynamic Balance ™ - Carbon hjul: För kol hjul principen är densamma, men appliceras med en annan teknik. När man gör kol fälgar är de stycken av koltyg i linje på ett sådant sätt att den resulterande kanten är alltid balanserat.
CULT Ceramic Ultimate Nivå Teknik: För att förstå vad CULT ™ handlar om och vilka fördelar IT erbjuder i fråga av hur hjulen och vevparti som tillämpar detta TEKNIK, Theres bara en sak att göra: Prova! Vi kan beskriva det, beröm dess prestandaegenskaper, och ger dig de tekniska specifikationerna, men dess omöjligt att sända de verkliga känslor och skillnaderna kan uppfatta rätt från första pedalen rotation med hjul och vevparti bär CULT ™ namn. Men i alla fall, Campagnolo® vill illustrera de exceptionella resultat som visas av produkter som använder CULT ™ -teknik under tester som utförts av den Campy Tech Lab ™ engineers.CULT ™ är en kombination av högsta kvalitet keramiska kullager tillgängliga på marknaden och lopp tillverkade av Cronitect® krom rostfritt stål, dvs den tekniska undrar gjorts av det tyska företaget Schaeffler. Keramiska kullager gör det möjligt att minska friktionen till ett minimum och upprätthålla jämn prestanda över tiden; lagerbanor gjorda av Cronitect® med termo ytbehandling gör glidytan av lagren extremt hårda och nötningsbeständiga. Men det är inte alla. Friktion av hjulet och vevpartiet är extremt reducerad tack vare den minimala smörjsystemet ......
Resultaten från Campy Tech Lab ™:
9 gånger mjukare än standardlösningarna
Noll slitage på lager och bollar
riction koefficient: den lägsta i världen av vevparti tack vare smörjning med olja i stället för fett
3,5 watt mer kraft på varje pedal stroke, ökar tillsammans med den ökade hastigheten

Just nu hittar du, Campagnolo Bullet H50 Tyre Campagnolo (Pair) till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På bikeinn, kan du hitta andra grymma produkter i Hjul och däckkatalogen och speciellt produkter i Hjul landsvägkategorin. Vi har ett brett utbud av Hjul landsväg för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Funktioner

EAN-kod:
8004995866704

Se fler liknande produkter:

Campagnolo - Hjul och däck - Hjul landsväg

. Hjul och däck

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (0)

Produktomdöme 5 / 5
Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.

Kunder som tittat på har också tittat på:

imagen

Campagnolo Bullet H50 Tyre Campagnolo (Pair)

$ 779.95

Listpris: 917.59

Du sparar 15.00%: $ 137.64

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!