`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Zipp

Zipp 808 Firecrest Tubular 18R

Zipp 808 Firecrest Tubular 18R

 • Zipp 808 Firecrest Tubular 18R
 • Zipp 808 Firecrest Tubular 18R
 • Zipp 808 Firecrest Tubular 18R
 • Zipp 808 Firecrest Tubular 18R

Zipp 808 Firecrest Tubular 18R

Produktbeskrivning Zipp 808 Firecrest Tubular 18R

Det har aldrig funnits något som är mitt i vägen om 808 Firecrest. Vid 82mm djup, det är allt ut aero effektivitet. Tack vare Zipp revolutionerande Fire teknik, 808 erbjuder även alla ut prestanda för sidvinds stabilitet. Den nya Zipp 808 Fire Tubular Skivbroms hjul ökar den hastigheten och stabilitet med överlägsna prestanda skivbromsar. Enkelt uttryckt, är detta den snabbaste skivbroms hjul tillgängliga.

Hur du sakta ner spelar en viktig roll i hur snabbt du gå. Effektiva hastighetsjusteringar på tekniska vägavsnitt är avgörande för att spara energi och bibehålla hastigheten. Skivbromsar fick en framträdande plats i mountainbike och sedan cyclocross och nu håller på att omfamnas för väg ridning och racing. Det är inte konstigt. Konsistensen och kraften i skivbromsar ger precision modulering och bromskraft, bokstavligen till hands. 808 Fire Tubular Skivbroms bygger på arvet av 808 som det perfekta valet för platt till rullande landsväg rider, tävlingar, tids prövningar och triathlon. Para en 808 Fireskivbroms bakhjulet med en 404 Fireskivbroms fram ... eller rock dubbla 808s för max aero effektivitet.

Med Fire enastående syn på hjulets tryckcentrum, 808 Fire Tubular hanterar även sidvind med stabilitet du normalt skulle associera med en mycket grundare kant. Lägg till som bäst i klassen aerodynamisk effektivitet, och du har vad vi kallar aero balans. Dessutom ger den breda kanten formen effektiv kraftöverföring tillsammans med komfort och hållbarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för nästan alla terräng och körstil.

808 Fire Tubular Skivbroms erbjuder också mer flexibilitet och alternativ än någonsin tidigare i en ren väg hjul. Skivbromsar för väg öppnar också ett bredare utbud av däck val, såsom 28 eller 30mm däck, för ökad komfort, hantering och rullmotstånd. Vid mitten av 808 Fireskivbroms hjul är 77 / 177d hubset, som erbjuder alternativ för ryttare att byta hjul från snabbkoppling till thru axel utan verktyg. Alternativet XDR Driver kroppen tillåter för utökade kassettområden, inklusive en 10 42.

Funktioner:

Om 77 / 177d hubset:

Lager förspänning precision set - som betyder ingen pre justering belastning behövs.

Förbättrad lagerskydd och tätningsmedel.

Inkluderar snabbspännare med en bredare mer ergonomiskt handtag för att ge mer inflytande för öppning och stängning. När den är stängd, spaken konturer prydligt med ramen.

Thru axle kompatibla. Levereras med thru axel gavlar som kan bytas för hand:

Front: 12x100mm & 15x100mm

Bak: 12x135mm & 12x142mm

Proprietary fläns geometri och talade hål fästmönster med Sapim® CX Ray® ekrar att optimera vridstyv och styvhet i sidled utan att offra vikt eller robusthet.

808 Fire Tubular Skivbroms levereras med en standard 10/11 hastighet föraren organ för SRAM® / Shimano® eller Campagnolo®, så att du kan köra ett brett spektrum av kassetter. För den som söker en bredare växelomfång, eller ta itu med särskilt extrem terräng, är en SRAM XDR drivrutin organ för 177d (säljs separat) lätt installeras för att möjliggöra fler kassettalternativ. En 1.85mm distans medföljer XDR förarkroppen och krävs för användning på 177d navet. XDR medbringarkroppen kompatibel med 11 hastighet endast kassetter.

Varje hjul har 2 uppsättningar Zipp thru axel gavlar, en Zipp spett och en Zipp kärnventil förlängning per hjul

Specifikationer:

Inställd vikt: 1,760g

Max rekommenderad förarvikt: 250 £

Framhjul:

Vikt: 820g

Hub Används: 77D

Rim Djup: 82mm

Max Bredd: 27.5mm

Intern Bredd: 16.25mm

Ekrar: Sapim® CX Ray®

Talade Count: 24

Talade Mönster: 2 tvär

Spoke Längd Drive: 238mm

Spoke Längd Non Drive: 236mm

Spåra Anpassningsbar: Nej

Dimpled Underlag: Ja

Nipplar: Sapim® Aluminium Secure lås bröstvårtor

Externa nipplar: Ja

Thru Axle kompatibel: Ja

Bakhjul:

Vikt: 940g

Hub Används: 177d

Rim Djup: 82mm

Max Bredd: 27.5mm

Intern Bredd: 16.25mm

Ekrar: Sapim® CX Ray®

Talade Count: 24

Spoke Längd Non Drive: 238mm

Spoke Mönster Non Drive: 2 tvär

Spoke Mönster Drive: 2 tvär

Spoke Längd Drive: 236mm

11 hastighet kompatibel nav: Ja

Spåra Anpassningsbar: Nej

Dimpled Underlag: Ja

Nipplar: Sapim® Aluminium Secure lås bröstvårtor

Externa nipplar: Ja

Thru Axle kompatibel: Ja

XDR Driver Body kompatibel: Ja

Teknologi:

Fire:

Med den nya egenutvecklade Fire rim form i våra 202, 303, 404 och 808 Fire hjul, Zipp hjul gör en större skillnad på fler sätt än någonsin. Inte bara är Fire mer aerodynamisk än någon annan fälgdesign, det förbättrar hanteringen i sidvind och övergripande åkkomfort.

ABLC ™ (Aerodynamic Boundary Layer Control)

Advanced gränsskiktskontroll (ABLC) hänvisar till den patenterade och direkt igenkännbara fördjupningar mönster finns på alla våra koldioxidutsläpp fälgar. ABLC jämnar luftflöde över fälgar yta och är anpassad till varje modell från 202 till Super 9 skiva. Den tredje generationen av ABLC har upp till fyra gånger mer gropar än tidigare.

VCLC ™ (Visco Elastic Begränsad Layer Control)

Visco Elastic Begränsad Layer kontroll (VCLC) använder ett vibrationsdämpande material inklämt mellan skikt av fast kol laminat i fälgen. När hjulet tar emot en inverkan från vägen, en stor del av chocken absorberas av VCLC systemet, vilket ger en minskning av vibration 10%.

Carbon Bridge ™:

Carbon Bridge använder en Kevlar® tråd i en co axial helix stygn för att binda ark av kol till varandra i våra rörformiga fälgar. Eftersom Kevlar är 350% mer slagtålig än kol, kan det sprida chock mer jämnt kolet laminatet, vilket leder till en kant som är praktiskt taget skottsäker. Framför allt minskar Carbon Bridge sårbarhet fälgar däck sängen, området mest känsliga för skador från stötar.


Zipp 808 Firecrest Tubular 18R har den officiella Zipp tillverkargarantin. Som en officiell Zippåterförsäljare, är alla våra cyklingvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På bikeinn, är vi dedikerade till att välja Hjul och däckprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Hjulvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Zipp 808 Firecrest Tubular 18R

Aktiviteter
Disc brake
Modalitet
Rim profile

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI