Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Pair

Mavic Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Mavic

$ 762.95

Listpris: 978.77

Du sparar 22.05%: $ 215.82

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Pair

close

Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Pair

Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Pair

Produktbeskrivning

När skivbromsteknik börjat dyka upp på hjulen, var det naturligt för oss att utveckla en kompatibel hjul baserad på vår ikoniska Ksyrium Pro SL. Men skivbromsar också kasta upp en unik uppsättning av utmaningar, så det var en stor fördel att falla tillbaka på våra erfarenheter utforma mountainbike skivhjul. Slutresultatet är att göra det hela hjul som utmärker de flesta turer: plana eller kuperad, träning och tävling.
Brilliant bromsmoment
Den största skillnaden mellan de två bromssystemen är att bromsning med skivor förskjuter broms styrkor från kanten till navet, flytta dem längre bort från marken. För att göra sin väg från navet till marken, är det bromsande momentet distribueras genom nav, ekrar och slutligen den nedre kanten. Så talade dimensioner och snörning mönster måste ställas in i enlighet därmed.
Broms belastningen är högre på framhjulet, eftersom tyngdpunkten överförs till framsidan av hjulet när cykeln retarderar. Därför måste framhjulet att vara överbyggd med flera ekrar (20 i stället för 18) och de ekrar måste passeras på varje sida av hjulet för att se till att bromsvridmomentet kommer att effektivt och jämnt fördelad.
Den nedre delen av kanten undergår också högre spänning än en fälgbroms hjul. Denna stress är om motsvarande trampvridmomentet så vad den bakre kanten tål i dragkraft, kan det också stå vid inbromsning. Den främre kanten dock måste omgjorda och får samma dimension som den bakre kanten, också drar nytta av asymmetrisk design som skivan skapar asymmetri i hjul skålen.
ISM4D: lägre vikt utan kompromisser
Vår unika ISM4D teknik (Inter Spoke Milling 4 Mått) ser till att fälgen vikten hålls på ett minimum för bättre rörlighet och reaktioner vid påskynda eller inbromsning. Genom att endast använda material där det? S behövs för stelhet eller hållbarhet, kan vi uppnå extremt låg vikt utan att göra kompromisser på andra håll. Som ett resultat av Ksyrium Pro Disk bara 1535g? det bästa möjliga valet för alla skivbroms utrustad landsvägscykel.
Matchande Yksion Pro däck
För att se till att alla denna extra bromskraft når marken, kommer Ksyrium Pro skiva med våra Yksion Pro däck i 25mm. De erbjuder en smidig 127 TPI hölje, Kevlar pärlor, en välbalanserad gummiblandning som ger den bästa blandningen av grepp och rullmotstånd och en vikt på endast 190g i 23mm och 205g i 25mm.
Framhjulet kommer med Griplink version som erbjuder ett specifikt däckmönster för att evakuera vatten snabbt vid kurvtagning, öka förtroendet och snabbhet under svåra förhållanden. Det finns också mycket stark Kevlar punkteringsskydd för ökad säkerhet.
Bakhjulet levereras med Powerlink-versionen, som sport en mjukare nylontrampskydd i stället för Kevlar att minska rullmotståndet. För att minska rullmotstånd och hastighetsökning ytterligare, är slitbanemönstret optimerad för att minska trycket på marken, och samtidigt förbättra vatten evakuering från centrum för att öka dragkraft och effektivitet i vått väglag.
Helt kompatibel
Framhjulet är kompatibel med de tre befintliga retentionssystem och kan lätt omvandlas från quick release, till 12 mm eller 15 mm genom axlar med hjälp av adaptrar som avses. Bakhjulet är endast snabbkoppling kompatibla. När det gäller rotor fäste, finns båda hjulen i International 6 Bultar och Center Lock.
Funktioner:
Väg skiva optimeras:
Skiv specifik fälg form
Disc vänliga yttrade geometri och snörning
Bromsmoment resistenta nav, inklusive 15 mm front kompatibilitet
Ljus där det behövs:
Nya extra ljus ISM 4D fälgar
Lätta och starka Zicral ekrar
Effektiv, bekväma och hållbara:
Isopulse snörning för överlägsen styvhet under höga sidobelastningar
Nya 25 mm Yksion Pro däck som presenterar GripLink / Powerlink koncept
Påvisad Ksyrium tillförlitlighet
LLANTAS:
Material: Maxtal
Altura: 26 mm, asimtrica
Unin: SUP
Taladros: Fore
Perfil especfico para freno de disco
Aligeramiento: ISM 4D
Dimetro del orificio para la vlvula: 6,5 mm
Neumtico: Cubierta
Medida ETRTO: 622x15C
Medida de neumtico recomendada: 23 a 32 mm
RADIO:
Material: Zicral
Tipo: recto, perfilado
Cabecillas: integradas Fore sv aluminio
Cantidad: 20 delante y detrs
Radiado: en 2 cruces delante, detrs Isopulse
BUJES:
Cuerpo delantero: carbono con tyvärr de Aluminio
Ncleo trasero: aluminio
Material del eje: aluminio
Rodamientos Sellados ajustables
Rueda libre: FTS L, acero
Delantero: kompatibel con Cierre rpido, y eje Pasante de 12 y 15 mm
NEUMTICO:
Yksion Pro GripLink (delante) y Powerlink (detrs)
Banda de rodadura delante y detrs: Singel Förening
Tejido de la carcasa: 127 TPI
Banda antipinchazos: Kevlar (delante), nylon (detrs)
Medida: 25 622 (700x25c)
Presinmxima: 25 mm 7,7 bar 110 PSI
VERSIONES:
Cubierta 6 tornillos M11
Cubierta 6 tornillos ED11
Cubierta Center Lock M11
ENTREGADA CON:
Cierres rpidos BX601
Adaptadores para Cierre rpido (rueda delantera)
Adaptadores para Cierre rpido (rueda trasera)
Tornillos especficos para freno de disco
Llave de ajuste multifuncin
Gua del usuario
AVSEDD ANVÄNDNING:
Rekommenderad viktgräns: 120 kg
Specifikationer:
Vikt: 1535 gram
Teknik:
Exklusiva koldioxidutsläpp:
Exklusiva kol hjul teknik som utvecklats av Mavic erbjuder en perfekt balans mellan prestanda och reliability.CXR Wheel Däck Systems är konstruerade för triathleter och platta väg- eller tempolopp lopp, med överlägsen aero prestanda, snabbhet och stabilitet. En mångsidig och lätt kol clincher, den kosmiska Carbone 40 C Hjuldäck System uppfyller kraven i det dagliga ridning, med Mavic? Exklusiva TgMax hög temperatur kolfiber för den säkraste och mest pålitliga inbromsning.
Ksyrium reinvented: Bredare, Carbon, skiva och en ny lekplats
ISM 4D:
Inter TALADE Fräsning 4 Mått En exklusiv Mavic patenterade koncept, ISM 4D minskar avsevärt i vikt och tröghet utan att kompromissa med hållbarheten. Snabbare accelerationer, bättre hantering och mer motstånd; rätt mix för att göra det bästa av varje åktur. Den släta profilen hjälper också minska luftmotstånd
15% lättare kant, den lägsta tröghet för omedelbar acceleration, bättre hantering och snabbare klättring
Tjocklek variabel kant optimerar begränsningar hantering för mer tillförlitlighet
Smidigare fälgprofilen ger bättre luftflöde som minskar motståndet för högre hastighet
GripLink:
Grip och styra en framdäcket, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att hålla marken och styra cykeln. Därför GripLink däck optimerade för användning fram, genom att erbjuda ett överlägset grepp och extra punkteringsskydd.
Det säkraste greppet med stor styrorganen: grippy gummiblandning och vatten evakuering slitbanemönster
Håll vägen i varje situation: lätt och smidig med hög densitet hölje
Minskad risk för lägenheter: stark Kevlar anti punktering brytare
Powerlink:
Lågt rullmotstånd En bakre däck, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att överföra ström och genererar fart. Därför är Powerlink däck optimerade för bakhjulet användning, genom att minimera rullmotstånd.
Överlägsen energiöverföring, lågt rullmotstånd och säkert grepp tack vare optimerad slitbanemönster
Förbättrad enhet: lätt och smidig med hög densitet hölje
Högre hållbarhet och minskad risk för lägenheter: nylon anti punktering brytare
FTS L:
Force Transfer System Ljus Förstärkning av viktiga transmissionskomponenter: kontaktytan mellan spärrhaken och navkroppen förstärks med 2 skär av rostfritt stål, som möjliggör användning av en 100% aluminium navkroppen.
Ökad effektivitet tack vare bättre överföring av insatser på hela hjulet
Lätt och stark nav konstruktion
Fore:
Styvare och starkare Istället för att borras, är den nedre kanten bryggan pressas upp på insidan, gängade sedan för att möjliggöra ekrarnas nipplar vara direkt fastskruvade i den, lämnar den övre kanten bron intakt.
Rim är 4 gånger mer resistent mot utmattningspåkänning
20% ökning av fälgen styvhet för att maximera effektöverföringen
Isopulse:
Optimal energiöverföring Ekrarna är spetsad radiellt på drivsidan och korsade 2 på icke drivsidan för att maximera driv sida skålen, vilket ger en bättre ekerspänning balans mellan vänster och höger flänsar.
Högre styvhet under tung belastning för kristallklar energiöverföring
Bättre hjul stabilitet för mindre underhåll
QRM +:
Qualitde Roulements Mavic + Vår mest krävande nivå. De patronlager är naturligtvis dubbelt förseglade med C3 glapp och toped med en mikro justerbarhet system.
Snäva toleranser för hög rullande effektivitet
Snabb justering enligt prestandamål: precision "fri" justering för maximal smidighet, eller perfekt hög precision inställning för alla väder rider
Zicral:
Lätt, styv och stark En specifik aluminiumlegering som ger ekrar med högre styvhet i förhållande till vikt och samtidigt vara starkare.
Lättare ekrar för enklare klättring
Styvare ekrar för bättre energiöverföring
Starkare ekrar för ökad hållbarhet
Maxtal:
Ljus och stark Exklusivt för Mavic, erbjuder detta specifika aluminiumlegering en högre hållfasthet i förhållande till vikt än konventionell 6106 legering.
30% mer motståndskraftiga fälgar
Lättare fälgar
SUP:
Starkare och smidigare gemensamma SoudUsinProcess. Efter böjning, är fälgen gemensamma båge svetsade. Svetssömmen mals sedan för en slät yta.
Extremt starka fälg gemensam
Eliminerar ryser vid bromsning
Överlägsen utbalansering av hjul

Upptäck alla Hjul och däckprodukterna du kan hitta på bikeinn som Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Pair. Köp Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Pair nu och spara en massa pengar på Hjul för skivbromsarprodukter. Dessutom, tack vare den höga kvaliten som Mavic erbjuder kommer det att vara det perfekta köpet. Vet du redan att du kan hitta Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Pair och andra sporter i vår cyklingbutik? Tack vare bikeinn, kan du nu hitta ett brett utbud av Hjul och däckvaror, perfekta för vilka sporter som helst.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Mavic - Hjul och däck - Hjul för skivbromsar

. Hjul och däck

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (1)

Produktbetyg 5 / 5

(2017-03-15)

Mavic ksyrium pro skiva

Adaptrar ingår i produkten 12 x 100 x 142 fram och 12 bak .en hälsning och tack.

Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

imagen

Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Pair

$ 762.95

Listpris: 978.77

Du sparar 22.05%: $ 215.82

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!