`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Mavic

Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear

Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear

 • Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear
 • Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear
 • Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear

Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear

Produktbeskrivning Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear

När skivbromsteknik börjat dyka upp på hjulen, var det naturligt för oss att utveckla en kompatibel hjul baserad på vår ikoniska Ksyrium Pro SL. Men skivbromsar också kasta upp en unik uppsättning av utmaningar, så det var en stor fördel att falla tillbaka på våra erfarenheter utforma mountainbike skivhjul. Slutresultatet är att göra det hela hjul som utmärker de flesta turer: plana eller kuperad, träning och tävling.

Brilliant bromsmoment

Den största skillnaden mellan de två bromssystemen är att bromsning med skivor förskjuter broms styrkor från kanten till navet, flytta dem längre bort från marken. För att göra sin väg från navet till marken, är det bromsande momentet distribueras genom nav, ekrar och slutligen den nedre kanten. Så talade dimensioner och snörning mönster måste ställas in i enlighet därmed.

Broms belastningen är högre på framhjulet, eftersom tyngdpunkten överförs till framsidan av hjulet när cykeln retarderar. Därför måste framhjulet att vara överbyggd med flera ekrar (20 i stället för 18) och de ekrar måste passeras på varje sida av hjulet för att se till att bromsvridmomentet kommer att effektivt och jämnt fördelad.

Den nedre delen av kanten undergår också högre spänning än en fälgbroms hjul. Denna stress är om motsvarande trampvridmomentet så vad den bakre kanten tål i dragkraft, kan det också stå vid inbromsning. Den främre kanten dock måste omgjorda och får samma dimension som den bakre kanten, också drar nytta av asymmetrisk design som skivan skapar asymmetri i hjul skålen.

ISM4D: lägre vikt utan kompromisser

Vår unika ISM4D teknik (Inter Spoke Milling 4 Mått) ser till att fälgen vikten hålls på ett minimum för bättre rörlighet och reaktioner vid påskynda eller inbromsning. Genom att endast använda material där det? S behövs för stelhet eller hållbarhet, kan vi uppnå extremt låg vikt utan att göra kompromisser på andra håll. Som ett resultat av Ksyrium Pro Disk bara 1535g? det bästa möjliga valet för alla skivbroms utrustad landsvägscykel.

Matchande Yksion Pro däck

För att se till att alla denna extra bromskraft når marken, kommer Ksyrium Pro skiva med våra Yksion Pro däck i 25mm. De erbjuder en smidig 127 TPI hölje, Kevlar pärlor, en välbalanserad gummiblandning som ger den bästa blandningen av grepp och rullmotstånd och en vikt på endast 190g i 23mm och 205g i 25mm.

Framhjulet kommer med Griplink version som erbjuder ett specifikt däckmönster för att evakuera vatten snabbt vid kurvtagning, öka förtroendet och snabbhet under svåra förhållanden. Det finns också mycket stark Kevlar punkteringsskydd för ökad säkerhet.

Bakhjulet levereras med Powerlink-versionen, som sport en mjukare nylontrampskydd i stället för Kevlar att minska rullmotståndet. För att minska rullmotstånd och hastighetsökning ytterligare, är slitbanemönstret optimerad för att minska trycket på marken, och samtidigt förbättra vatten evakuering från centrum för att öka dragkraft och effektivitet i vått väglag.

Helt kompatibel

Framhjulet är kompatibel med de tre befintliga retentionssystem och kan lätt omvandlas från quick release, till 12 mm eller 15 mm genom axlar med hjälp av adaptrar som avses. Bakhjulet är endast snabbkoppling kompatibla. När det gäller rotor fäste, finns båda hjulen i International 6 Bultar och Center Lock.

Funktioner:

Väg skiva optimeras:

Skiv specifik fälg form

Disc vänliga yttrade geometri och snörning

Bromsmoment resistenta nav, inklusive 15 mm front kompatibilitet

Ljus där det behövs:

Nya extra ljus ISM 4D fälgar

Lätta och starka Zicral ekrar

Effektiv, bekväma och hållbara:

Isopulse snörning för överlägsen styvhet under höga sidobelastningar

Nya 25 mm Yksion Pro däck som presenterar GripLink / Powerlink koncept

Påvisad Ksyrium tillförlitlighet

LLANTAS:

Material: Maxtal

Altura: 26 mm, asimtrica

Unin: SUP

Taladros: Fore

Perfil especfico para freno de disco

Aligeramiento: ISM 4D

Dimetro del orificio para la vlvula: 6,5 mm

Neumtico: Cubierta

Medida ETRTO: 622x15C

Medida de neumtico recomendada: 23 a 32 mm

RADIO:

Material: Zicral

Tipo: recto, perfilado

Cabecillas: integradas Fore sv aluminio

Cantidad: 20 delante y detrs

Radiado: en 2 cruces delante, detrs Isopulse

BUJES:

Cuerpo delantero: carbono con tyvärr de Aluminio

Ncleo trasero: aluminio

Material del eje: aluminio

Rodamientos Sellados ajustables

Rueda libre: FTS L, acero

Delantero: kompatibel con Cierre rpido, y eje Pasante de 12 y 15 mm

NEUMTICO:

Yksion Pro GripLink (delante) y Powerlink (detrs)

Banda de rodadura delante y detrs: Singel Förening

Tejido de la carcasa: 127 TPI

Banda antipinchazos: Kevlar (delante), nylon (detrs)

Medida: 25 622 (700x25c)

Presinmxima: 25 mm 7,7 bar 110 PSI

VERSIONES:

Cubierta 6 tornillos M11

Cubierta 6 tornillos ED11

Cubierta Center Lock M11

ENTREGADA CON:

Cierres rpidos BX601

Adaptadores para Cierre rpido (rueda delantera)

Adaptadores para Cierre rpido (rueda trasera)

Tornillos especficos para freno de disco

Llave de ajuste multifuncin

Gua del usuario

AVSEDD ANVÄNDNING:

Rekommenderad viktgräns: 120 kg

Specifikationer:

Vikt: 855 gram

Teknik:

Exklusiva koldioxidutsläpp:

Exklusiva kol hjul teknik som utvecklats av Mavic erbjuder en perfekt balans mellan prestanda och reliability.CXR Wheel Däck Systems är konstruerade för triathleter och platta väg- eller tempolopp lopp, med överlägsen aero prestanda, snabbhet och stabilitet. En mångsidig och lätt kol clincher, den kosmiska Carbone 40 C Hjuldäck System uppfyller kraven i det dagliga ridning, med Mavic? Exklusiva TgMax hög temperatur kolfiber för den säkraste och mest pålitliga inbromsning.

Ksyrium reinvented: Bredare, Carbon, skiva och en ny lekplats

ISM 4D:

Inter TALADE Fräsning 4 Mått En exklusiv Mavic patenterade koncept, ISM 4D minskar avsevärt i vikt och tröghet utan att kompromissa med hållbarheten. Snabbare accelerationer, bättre hantering och mer motstånd; rätt mix för att göra det bästa av varje åktur. Den släta profilen hjälper också minska luftmotstånd

15% lättare kant, den lägsta tröghet för omedelbar acceleration, bättre hantering och snabbare klättring

Tjocklek variabel kant optimerar begränsningar hantering för mer tillförlitlighet

Smidigare fälgprofilen ger bättre luftflöde som minskar motståndet för högre hastighet

GripLink:

Grip och styra en framdäcket, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att hålla marken och styra cykeln. Därför GripLink däck optimerade för användning fram, genom att erbjuda ett överlägset grepp och extra punkteringsskydd.

Det säkraste greppet med stor styrorganen: grippy gummiblandning och vatten evakuering slitbanemönster

Håll vägen i varje situation: lätt och smidig med hög densitet hölje

Minskad risk för lägenheter: stark Kevlar anti punktering brytare

Powerlink:

Lågt rullmotstånd En bakre däck, om en NITARE eller ett rörformat, fullt ut måste befria hjulet? S förmåga att överföra ström och genererar fart. Därför är Powerlink däck optimerade för bakhjulet användning, genom att minimera rullmotstånd.

Överlägsen energiöverföring, lågt rullmotstånd och säkert grepp tack vare optimerad slitbanemönster

Förbättrad enhet: lätt och smidig med hög densitet hölje

Högre hållbarhet och minskad risk för lägenheter: nylon anti punktering brytare

FTS L:

Force Transfer System Ljus Förstärkning av viktiga transmissionskomponenter: kontaktytan mellan spärrhaken och navkroppen förstärks med 2 skär av rostfritt stål, som möjliggör användning av en 100% aluminium navkroppen.

Ökad effektivitet tack vare bättre överföring av insatser på hela hjulet

Lätt och stark nav konstruktion

Fore:

Styvare och starkare Istället för att borras, är den nedre kanten bryggan pressas upp på insidan, gängade sedan för att möjliggöra ekrarnas nipplar vara direkt fastskruvade i den, lämnar den övre kanten bron intakt.

Rim är 4 gånger mer resistent mot utmattningspåkänning

20% ökning av fälgen styvhet för att maximera effektöverföringen

Isopulse:

Optimal energiöverföring Ekrarna är spetsad radiellt på drivsidan och korsade 2 på icke drivsidan för att maximera driv sida skålen, vilket ger en bättre ekerspänning balans mellan vänster och höger flänsar.

Högre styvhet under tung belastning för kristallklar energiöverföring

Bättre hjul stabilitet för mindre underhåll

QRM +:

Qualitde Roulements Mavic + Vår mest krävande nivå. De patronlager är naturligtvis dubbelt förseglade med C3 glapp och toped med en mikro justerbarhet system.

Snäva toleranser för hög rullande effektivitet

Snabb justering enligt prestandamål: precision "fri" justering för maximal smidighet, eller perfekt hög precision inställning för alla väder rider

Zicral:

Lätt, styv och stark En specifik aluminiumlegering som ger ekrar med högre styvhet i förhållande till vikt och samtidigt vara starkare.

Lättare ekrar för enklare klättring

Styvare ekrar för bättre energiöverföring

Starkare ekrar för ökad hållbarhet

Maxtal:

Ljus och stark Exklusivt för Mavic, erbjuder detta specifika aluminiumlegering en högre hållfasthet i förhållande till vikt än konventionell 6106 legering.

30% mer motståndskraftiga fälgar

Lättare fälgar

SUP:

Starkare och smidigare gemensamma SoudUsinProcess. Efter böjning, är fälgen gemensamma båge svetsade. Svetssömmen mals sedan för en slät yta.

Extremt starka fälg gemensam

Eliminerar ryser vid bromsning

Överlägsen utbalansering av hjul


Välkommen till vårt Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear specjalerbjudande! Tänk på bikeinn när du vill förnya ditt cyklingmaterial. bikeinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Mavic så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Hjul och däck.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Mavic Ksyrium Pro Disc Intl Rear

Ljusposition
Sensorer
Kombatibel
Bromsdisk
Rekommenderad Användning
Hjuldiameter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga